Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ukradzione konto

zappu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzieńdobry ktoś okradł mi konto , możliwe że zmienił sobie maila znając hasło co mam zrobić ?

Przypomnijc hasło nawet nie działa wogółe nie działa logowanie na stronie lola

Opublikowano

Witaj, Przywoływaczu

Dzięki za kontakt. Przykro mi słyszeć, że masz problem z dostępem do konta. Abym mógł zlokalizować Twoje konto będę potrzebował poniższych informacji by zweryfikować, że konto należy do Ciebie.

Prześlij mi proszę jak najwięcej z tych informacji:

- Nazwę użytkownika (której używasz do zalogowania się):

- Nazwę przywoływacza (pod którą widzą Cię inni w grze):

- Serwer na którym grasz:

- Data utworzenia konta:

- Oryginalny adres email użyty do założenia konta:

- Miejsce utworzenia konta (miasto/miejscowość):

- Ostatni adres IP użyty do zalogowania się na konto ( http://www.whatismyip.org/ ):

- Jakiekolwiek inne osoby, które mają dostęp do konta:

- Jak uzyskałeś to konto:

Zdaje sobie sprawę, że proszę o bardzo wiele informacji, jednak bezpieczeństwo konta jest naszym największym priorytetem w Riot Games. Poprzez weryfikację tych informacji mogę się upewnić, że Twoje konto nie trafi w niepowołane ręce.

Dzięki za Twoją cierpliwość i współpracę. Mam nadzieję, że już wkrótce powrócisz na Fields of Justice.

Pozdrawiam,

BScythe

Player Support Riot Game

Tylko napisać do supportu.

Wyżej masz wszystkie informacje które musisz wysłać.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Dziękuje mam nadzieje że odzyskam konto nick w lolu to KozzaQ i gościu sobie napierdala rankedy jeszcze w sumie to dobrze bo same wygrane hahah :D

Opublikowano

hehe ja pisałem to mi dali losowe hasło , email dali ten co podałem jako ten na który dałem konto i odzyskałem :D wszystko dostaniesz w emailu jak to sprawdza . :D pozdro

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...