Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Wspólna gra

321a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!! Gram na servie PL1 FIRMA EIC , SZUKAM OSÓB BĄDŹ OSOBY do wspólnej gry na jednym koncie. w swoim arsenale :D posiadam juz przeżyte konto, tzn Goliatha+ aegisa swojego czasu konto bylo widoczne na pvp czy tez na pvm niestety nie mam już tak dóżo czasu na tą gre więc konto opadło W rankinfu, irki popękały ale to nie problem ;)

wsumie ma wszystko co potrzebne do przyjemnej gry ( poza irkami ale to sie odrobi) z nowosci to pet, 2 formacje ćma, rąb 1 havock troszke dobrego ammo wsumie więcej to moge opisać poprzez gg, skype.

opisze skromnie wyposażenie

~ 800mln PD

~ 4.5 MLN POW

6 FLAXÓW

2 IRYSY

SPORO CZĘSCI DO APISA KOSZT OKOLO 150K URI

WSZYSTKIE POTRZEBNE DODATKI

18 GEN DO NAPĘDU ZA URI NAJLEPSZE

20 GEN OSŁONY ZA URI NAJLEPSZE

3 LV 4 X2 ULEPSZONE NA 12 LVL 1 NA 3

~40 LF 3

PET MA MECHANIZM KAMIKADZE NA 3 LVL I ZBIERACZ NA 3 LVL

5 PROTOKOŁÓW WYDOBYWCZYCH

5 PROTOKOŁÓW RADAROWYCH

SKYLAB FULL

2 HALE HT

2 HANGARY

MOJE SKROMNE WYMAGANIA

-Team Speak bądź skype, z działającym mikrofonem.

-wiek... bez różnicy wymagam jedynie ogarniętej osoby która oriętuje sie w tej grze i nie będzie ,,lamiła'' :D

- Nie musisz inwestować w gre sam tego często nie robie chcę tylko zebyś powiadamiał mnie o zmianach konta (np mam na mysli sprzedajemy golca kupujemy vege)

- Nie piszcie do mnie skoro chcecie napisać wiadomość pod styl tego ( Moge zagrac daj haslo do emaila zmienimy nick będzie fajnie... ) Odrazu blokuje ;P

-Pisząc do mnie na skype bądź gg nie spamuj prosze, nie zasze jestem przy laptopie badź PC'ciaku wiec czasem moge nie odpisac orazu

-Jak Już napiszesz przedstaw sie, chyba lepiej pisac do siebie po imieniu a nie poprzez skróty czy też stwierdzenia.

Z Wymagań to chyba tyle coś nie jest jasne skontaktuj się ze mną...

Do osoby która będzie zainteresowana wspólną grą... prosze o kontakt

skype - icemon95

gg - 46542436 (CZĘSTO NIEWIDOK)

Pare moich filmików z gry

http://www.youtube.com/watch?v=7a0rrasoMZ4&list=UU9G-QB5-klQP3xTbpeiL01Q&index=2

http://www.youtube.com/watch?v=E7j4_je923M&list=UU9G-QB5-klQP3xTbpeiL01Q&index=1

http://www.youtube.com/watch?v=1iFdh2Hjxis&list=UU9G-QB5-klQP3xTbpeiL01Q

WYŻEJ TO JESZCZE ZE STARĄ EKIPĄ ;)

...edytowane na proźbe...

Temat do zamknięcia

Opublikowano

Mógłbyś bardziej oipsac to konto :

Nie ma irków , wiec są dronky za kredki ?

Full elite procz irkow ?

Jak z wrotami

Jaki lvl / powazanie

024edf58cac375aa.jpg

Opublikowano

Taaa, kup sobie bota żeby grał z tobą. Grałem z jakimiś ~20 różnymi osobami na kilkudziesięciu kontach i zawsze najlepiej jest, nawet jeśli osoba z którą grasz to twój kumpel, żebyście razem robili tylko wyloty.. nie liczę popękanych wrót przez reconnecting (kumpel ci wbija np. na dk w gammie) czy wielu przegranych 1/1 itd.
Nie opłaca się grać w 2 osoby, a szczerze... kto teraz będzie grał na takim koncie? Latają (teraz nie, bo aktu ;) ale normalne jest już że sieje do cb koleś po 90 koła z białej z drugiego końca mapy. No i co tu zrobisz? Ogólnie albo grasz z botami albo ci z botów robią wyloty i wtedy jest piękna jazda na mapach.

7yo9.png

Opublikowano

Nigdy nie graj z nikim na koncie :D no chyba ze daje kase w konto przelewy po 50 ew 100 zł :D wtedy niech zrobi i zmien passy :D i graj :)

Edit:

Hmm czemu 0 lf4 inwestuj w zety i klucze no i tyle pd i powazki i 2 irki porazka :| Rozwin sam konto i graj jesli nie masz czasu to je zostaw lub sprzedaj :D jest warte okolo 40 zł mało irkow jest!!

Kamilo10_na_63_4_logo.png[/center]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...