Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prezentacja] DN Priv.

zVendox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciał bym wam krótko zaprezentować priva do Dragon Nest. Będzie to krótka prezentacja ponieważ chciał bym tylko żeby zwiększyła się tam liczba polskich graczy. Wiem że był już taki Temat ale chyba był jeszcze krótszy niż ten :D.

PlayDN

Strona :

http://www.dragnest.com/
http://www.dragnest.com/Home/Download

( Mozna wkleić Launchera do zwykłego DN jeśli Client nie będzie chciał się sciągnoć. Ja oficialnie gram na Launch. :)

Raty :

Exp 10x

Gold 10x

Drop 10x

Nowe Dungeony.

Max Lv 50.

Postać Kali i Academic.

Nowe Sety Eq.

Priv jest super. w 3 dni wbiłem 50lv. do tego miałem już 900 golda na eq. Teraz można tylko Farmić i zbierać kase na epickie Sety lub bawić się na Arenie :). Gra tam dosyć dużo ludzi o każdej porze dnia. Oczywiście co Lvl dostaje się prezent z którego wylatują itemy za CC takie jak stroje itp. ( Dropi bardzo dużo ulepszaczy , Key Box i innych rzeczy do ulepszania Eq więc gra jest łatwa i przyjemna.). To chyba na Tyle, Zapraszam wszystkich na priva. Możecie tam mnie znalezc pod Nickiem - SmokuPL. Zawsze chętnie pomogę nowym graczom :).

07397503792889363185.jpg

Opublikowano

Osobiście nie polecam, od groma hackerów i scammerów, gra mało graczy w porównaniu do EU lub SEA.

+ Admini nawet nie dbają o stronkę, forum dalej nie zrobione od roku, nie zdziwiłbym się gdyby padł za pare tygodni/miesięcy bo admini nie mają już co dodawać po dodatku 50lvla.

lubię pomagać ludziom.

Opublikowano

Osobiście nie polecam, od groma hackerów i scammerów, gra mało graczy w porównaniu do EU lub SEA.

+ Admini nawet nie dbają o stronkę, forum dalej nie zrobione od roku, nie zdziwiłbym się gdyby padł za pare tygodni/miesięcy bo admini nie mają już co dodawać po dodatku 50lvla.

Gra dużo ludzi -.- na np. Arenie jest od groma... chyba tam nie grałeś... Co mają dodawać jak już wszystko jest dodane?... serv stoji rok i myślisz ze akurat za tydzien padnie?

07397503792889363185.jpg

Opublikowano

Gra dużo ludzi -.- na np. Arenie jest od groma... chyba tam nie grałeś... Co mają dodawać jak już wszystko jest dodane?... serv stoji rok i myślisz ze akurat za tydzien padnie?

Mam tam 3 postacie 50lvl, gram napewno dłużej od Ciebie i znam ten serwer od podstaw, pamiętam nawet jak pisałem podanie o admina w ostatnie wakacje.

Serwer padnie niedługo, dodali wszystko, jest korupcja (mało osób o tym wie).

Zresztą taki z Ciebie znawca, ja tylko wyraziłem swoje zdanie.

lubię pomagać ludziom.

Opublikowano

Twoje zdanie nie było tu potrzebne "znawco" .... wiesz swoje to sie ciesz. Ja osobiście zapraszam na server.

07397503792889363185.jpg

Opublikowano

Po to jest forum by się wypowiedzieć i napisać swoje zdanie.

Równie dobrze mógłbyś zamknąć temat skoro nie chcesz komentarzy.

Nie odpisuj mi już proszę Cię bo to już jest offtop i tylko swój temat zaśmiecasz.

lubię pomagać ludziom.

Opublikowano

Twoje zdanie nie było tu potrzebne "znawco" .... wiesz swoje to sie ciesz. Ja osobiście zapraszam na server.

Kolego zluzuj portki on ma takie samo prwo tu sie wypowiedziec jak ty .

Nie podobał Ci sie jego komentarz -mogłes go zdementowac.

Opublikowano

Ref@. Zapraszam do Gildi Dango. Najlepsza dotychczasowa Polska gildia na servie!! ;)

Edit. Szansa na ulepszenie itemu od +1 do +8 została zwiększona na 100%. ( więc nie pali ^^ ). Nie wiem czy to na stałe czy tylko na jakiś czas, jak będę wiedział więcej dam info.

w tej chwili gram pod nickiem vKasanga. ( Kasanga nieaktywny ).

07397503792889363185.jpg

Opublikowano

A jakiś TeamSpeak macie? Żeby móc porozmawiać, jeżeli przegapiłem jakiś post z góry przepraszam.

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Opublikowano

2UP@. Przeważnie gadamy na Skype. UP@. Nie ma dużo polaków ale mamy gildie gdzie jest codziennie online po 10+ osób czasami coś koło 20, więc jest fajnie. Prawie każdy w gildi ma dobre eq więc można się zabierać z nami na nesty itd. Pomagamy nowym wzbić się ^^. Aktualnie pisać na "Kasanga". składać podania do gildi "Dango" <3.

07397503792889363185.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

MIałem DN.eu wkleiłem launcher. podczas uruchamiania gdy załąduje się ten pasek wyskakuje komunikat "unable connect to login server" i gra si e wyłącza. ma ktoś jakiś pomysł jak to naprawić?

wiwpverco.png

*Honor Twoją Amunicją*

Wspólnie i W Porozumieniu

WiWP

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...