Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uwaga Na Noob2000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Iż ostatnio w muproxy com był umieszczony global mu online cheat proxy, muszę niezwłocznie powiadomić wszystkich iż po zakupie tego cheat'a zostałem okradziony z 2 kont, po przeanalizowaniu co ten program robi to wysyła dane logowania do jego auth. Straciłem na valhalla hyon +13 buty, sod exc +s+edr, postać 204 lvl, i jeszcze jedno konto z blessami. W keyloggery u siebie na PC nie mam, po zakupie tego programu od razu mnie okradziono. Gdy noob2k czyta tą wiadomość uprzedzam iż gdy strona jeszcze raz powstanie czy coś od razu ją zniszczę. A co do pieniędzy to sobie porozmawia do Ciebie policja :) za kradzież poufnych danych też. Dowody? Mam. :)

Jeżeli ktoś zakupił u niego proxy i został okradziony to mógłby być jako świadek. Sprawmy aby noobas już nie wrócił do PC, może dostanie zakaz używania internetu.

Uwaga też na stronie jest lista.exe, nie uruchamiać jej gdyż może zawierać jakiś keylogger, root, czy inny badziew.

wbmu3.jpg
Opublikowano

urzekła mnie twoja historia.

to ty nie wiesz ze haxowanie jest amoralne? ^_^

zostałeś za nie pokarany na własne życzenie, własny koszt i wogóle gl.

masz za swoje. ^^

Opublikowano

Człowieku ja nawet na forum nie byłem na globie wystawiony jako cziter, a co do postaci, to zostały one okradzione, w depo 1 item został, jak mi to wytłumaczysz? nagroda pocieszenia ^^?, 2x uruchomiłem proxy... webzen banuje konta a nie usuwa postacie tak w ogóle. Tak przy okazji nie kupowałeś u niego proxy ? Bo po co masz nabijać posty z takimi odpowiedziami skoro nie masz o tym pojęcia?...

wbmu3.jpg
Opublikowano

Nie matrw się chłopaku. Straciłeś raptem jakieś 5000 pln^^.

A policja nic ci nie pomoże w tej sprawie. Tylko webzen może podać go do sądu bo wszystkie itemy w grze to ich własność, a nie twoja.

Pozdro&poćwicz

Opublikowano

Jeśli ktoś nie wie to szanowny Kamil od soboty nie prowadzi dystrybucji MuProxy.Jeśli kupiłeś abonament to on ma to w dupie,koniec i tyle...a Twoje konto na globalu też sobie zatrzyma =) podobno przyczyną jest to iż znalazł on sposób na dupowanie itemów...prosze o wypisywanie tutaj kogo i z czego okradł,ile abonamentu zjadł itd..można się tam kiedyś wybrać,adres już mam jak ktoś jest chętny :D

pozdrawiam

\m/ \m/

GG: 9261310

Admin Cienia
Opublikowano

Na dzieci neo niema rady, na globcu niema sposobu dupowanie a już na pewno on by jego nie wykminił.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...