Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Telefon Android Wybór Najlepszego

Telefon  

5 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który najlepszy

• Sony Xperia E
      1
    • Sony Xperia tipo
      0
    • LG Swift L5 (610)
      1
    • Samsung Galaxy mini 2
      3
    • Samsung Galaxy Y
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W niedzielę idę po nowy telefon, jestem jeszcze niezdecydowany ale upatrzyłem sobie kilka i nie wiem, który do końca najlepszy.

1. Sony Xperia E

2. Sony Xperia tipo

3. LG Swift L5 (E610)

4. SG mini 2

5. SG Y

Jak na razie moim faworytem jest LG L5

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Szczerze, to stare HTC czy SGS 1,2 biją je na łeb wszystkie. :) Obecnie mam HTC desire HD (już drugi rok po zmianie andka z 2.3.3 na 4.0.1 sandwich) i wydaje mi sie sprawniejszy i szybszy od tych wyżej. ;p Nie zamierzam zmieniać tego telefonu jeszcze długi czas, tylko bateria coś słabo trzyma, góra 2-3 dni. Ale jeśli musisz chcesz bo rodzina naciska byś kupił sobie któryś z tych to polecam Ci xperie E. :)

Opublikowano

@up: czy widzisz ankietę ?

Wracając do tematu.

Czytałem o lg l5 i niektórzy twierdzą że pixeloza, niektórzy że nie jest tak źle, jedyne co mnie przekonuje do tego telefonu to lepszy aparat, większy ekran i lampa błyskowa

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Kazdy ztych telefonow bedzie mial po jakims czasie problemy z np. zawiszaeniem sie albo podobne.

Z tych telefonow to obojetnie, to co ci sie bardziej podoba. Prawie niczym sie nie roznia procz obudow i wyswietlaczy.

Osobicei jak mialbym wybierac z tych wztstkich to wybralbym sony xperia E.

Opublikowano

Nie kupuj L5, tzw. "płytka" ma niecały centymetr grubości, słaby ekran, aparat też nie rewelacja, jedynie android 4.0.3 ratuje ten telefon. W gry 3D nie pograsz na nim.

Opublikowano

szczerze to chyba najlepszą opcją byłby wybór najdroższego telefonu (jesli abonament czy koszty doładowywań by się nie zmieniły) sprzedanie go i dołożenie trochę do czegoś bardziej opłacalnego. Jakies póltora roku temu w Play kupilem samsunga Gio (z ktorego piszę) na umowe na 40 miesiecy z doladowywaniem 30zl miesiecznie [do Play mam za darmo +200mb pakietu miesiecznie (po 2 latach umowy nalezy sie wymiana telefonu, mało osób o tym wie i nie wymieniają, a nie dostaniesz o tym informacji)

Takze kupno telefonu typu samsung galaxy S+ czy cos w tym stylu byłoby ok. Lecz jezeli koszt musiałby być mniejszy, to wtedy cos z lekko niższej półki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...