Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z Kv-1s na kv-13

CiachoxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż chciałbym się zapytać, jaki jest średni czołg kv-13, czy opyla się na niego zbierać na kv-1s, możecie mi napisać jego zalety jak i wady jakie działo najlepsze, jak nim grać i tym podobne rzeczy które mogą mi bardzo pomóc. Ja bardzo rzadko widzę kv-13 w bitwach..
OCZYWIŚCIE, BĘDZIE NAGRODA :):D

Opublikowano

Witam, otóż chciałbym się zapytać, jaki jest średni czołg kv-13, czy opyla się na niego zbierać na kv-1s, możecie mi napisać jego zalety jak i wady jakie działo najlepsze, jak nim grać i tym podobne rzeczy które mogą mi bardzo pomóc. Ja bardzo rzadko widzę kv-13 w bitwach..

OCZYWIŚCIE, BĘDZIE NAGRODA :):D

Ja przeskoczyłem poprzez KV-13 i ci powiem że warto. Czołg rewelacyjny. Grasz nim jak medem, flankujesz, snajpisz itp

76561198001815076.png
Opublikowano

Dosyć mobilny, niewielkih rozmiarów, z tego co wiem to dobry to rammowania Działo co prawda trochę nie domaga (144pene na T7 to nie oszukujmy się- mało), ale wynagradza nam to duża szybkostrzelność i magiczny kadłu z ISa. Jak w ISie fajnie się dinguje, to musi być przyjemność dingowania w MT. A co do tego jak grać: jak medem. Flankować, stać za HT, pomagać czołgom ataku. ;) Nadeślę potem jeszcze fajny poradnik, ale muszę go znaleść. ;)

Opublikowano

Dobra dziękuje za podpowiedzi Jak ktoś ma jeszcze jakieś poradniki itp to może podać

PS: Moglibyście mi jeszcze napisać czy dalsze medy : T-43 T-44 T-54 itd też są dobre albo nawet lepsze, czy słabiutkie? :P

Opublikowano

Dobra dziękuje za podpowiedzi Jak ktoś ma jeszcze jakieś poradniki itp to może podać

PS: Moglibyście mi jeszcze napisać czy dalsze medy : T-43 T-44 T-54 itd też są dobre albo nawet lepsze, czy słabiutkie? :P

Z każdym tierem są w tej linii coraz lepsze czołgi. Jedyne minusy tych medów to jest taki że są papierowe i ż Ne mają małą depresje działa. Mam już ponad 400 walk na T-62A i stwierdzam że jeden z lepszych medów. No i 3k obrażeń na minute.

76561198001815076.png
Opublikowano

Szybkie, mały recoil, mocna wieża, słaby kadlub i trochę działo, ale jak zajedziesz od tylu/boku to obejdziesz ht

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...