Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wieża Wygnańców

XxXxX  

29 użytkowników zagłosowało

1. 1. Przyda si? wi?cej Dungeonów na forum?

• Tak
      23
    • Nie
      6
  2. 2. Przyda wam si? ten Dungeon ?:x

• Mo?e....
      6
    • Tak;x
      17
    • Nie;<
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W dniu dzisiejszym wstawiam dungeon o nazwie ' Wieża Wygnańców ' .

Nie znalazłem na mpc żadnego owego questu więc napisałem taki króciutki, a dość interesujący dungeon.

Jeśli ktoś będzie chętny to go użyje na swoim serwerze. W razie potrzeby będę mógł dodać bonusik na start dungeonu.

Teraz króciutki opis

Parter -> Zabicie Metina Jeon

2 Piętro -> Zabicie Potworów a także Króla Demonów

3 Piętro -> Zniszczenie Kamienia Imperialnego.

4 Piętro -> Zabicie Potworów a także Umarłego Rozpruwacza

5 Piętro-> Zabicie potworów : Wydropienie Kamieni Otwarcia

6 Piętro-> Zabicie Potworów a także Niebieską Śmierć

7 Piętro-> Zabicie Berana oraz Generała

(Koniec)

Ogółem quest nie jest podzielony na piętra, lecz opisałem co na nim trzeba zrobić

Nowością jest to, że przygotowane macie regeny, więc zaoszczędzicie sobie parę minutek.

Quest

http://wklej.to/0lLby

Regeny

http://www.speedyshare.com/rrAnz/Wieza-Wygnancow-Mini-x.rar

Jeśli będziecie chcieli więcej dungeonów to zgłaszajcie to na pw, iż forum stoi w miejscu jeśli chodzi o dungeony.

Technik aka Quester Helper.

Opublikowano

Nie mam co na razie robić to sobie pisze dla ludzi... Niech w końcu się nauczą...

Pobiorą gotowca poczytają i może się czegoś nauczą hehe ^^

Opublikowano

No chyba sobie kolo jaja robisz. .kill ? W ogóle 2 piętro gdzie jest król + moby jest mega chujowo zrobione. Wystarczyło dać when z id króla potem d.set_warp_at_eliminate i d.check_eliminated, cała filozofia. A tak w ogóle jeśli ktoś to wgra to wszystkie moby, które macie tutaj nie będziecie ich mogli użyć w innych misji bo nie będzie się nic działo po ich zabiciu, gdyż autor użył zajebistej funkcji jaką jest .kill. Jak by to Zezol powiedział użył by tego questa jedynie w apogegum desperacji :P

nexi.png

CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !!

Opublikowano

No chyba sobie kolo jaja robisz. .kill ? W ogóle 2 piętro gdzie jest król + moby jest mega chujowo zrobione. Wystarczyło dać when z id króla potem d.set_warp_at_eliminate i d.check_eliminated, cała filozofia. A tak w ogóle jeśli ktoś to wgra to wszystkie moby, które macie tutaj nie będziecie ich mogli użyć w innych misji bo nie będzie się nic działo po ich zabiciu, gdyż autor użył zajebistej funkcji jaką jest .kill. Jak by to Zezol powiedział użył by tego questa jedynie w apogegum desperacji :P

ty znawca, przy set warp at eliminate nie trzeba sprawdzać czy zabiliśmy wszystko bo automatycznie się to wykona, ale przecież tu najlepszy quester jsk to jakieś randomy wyżej pisza.

....

Opublikowano

ty znawca, przy set warp at eliminate nie trzeba sprawdzać czy zabiliśmy wszystko bo automatycznie się to wykona, ale przecież tu najlepszy quester jsk to jakieś randomy wyżej pisza.

Nie wiesz o czym mówię, więc zamknij wreszcie to swoją jadaczkę i idź spamić na inne Forum, dość już mamy takich niedorajd jak ty na tutaj.

nexi.png

Opublikowano

Nie wiesz o czym mówię, więc zamknij wreszcie to swoją jadaczkę i idź spamić na inne Forum, dość już mamy takich niedorajd jak ty na tutaj.

To mnie kurwa oświeć o czy mówisz jak nie o tym, że po set_warp_eliminate dać d.check_eliminated. Zresztą o czym ja z tobą gadam jak dla Ciebie w argumentach w set_warp jest liczba porządkowa.

....

Opublikowano

To mnie kurwa oświeć o czy mówisz jak nie o tym, że po set_warp_eliminate dać d.check_eliminated. Zresztą o czym ja z tobą gadam jak dla Ciebie w argumentach w set_warp jest liczba porządkowa.

Przynajmniej mi gdy dałem pod whenem d.set_warp_at_eliminate to nie działało, dopiero po dopisanie d,check_eliminated zadziałało.

nexi.png

Rekrut
Opublikowano

Quest nie działa, więc go napraw nie widzę sensu publikowania questa który nie działa. Bynajmniej u mnie.

Opublikowano

Nie mam czasu teraz na poprawianie, iż mam inne zajęcia. Wchodzę na parę minut, a tak o jestem zajęty.

Rekrut
Opublikowano

Nie mam czasu teraz na poprawianie, iż mam inne zajęcia. Wchodzę na parę minut, a tak o jestem zajęty.

No to po co udostępniasz coś co nie działa.

Opublikowano

Non stop widzę Cię na MPC online, albo coś krytykujesz albo się spinasz.

Btw. quest po wgraniu nie działa, także leci do poprawki.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Na tego typu poprawki nie mam czasu, iz co chwile robie przy serwerze... Jestem online, iz czekam na poprawki questow..

Ps: Ocen i nie krytykuj. Jak skoncze robic przy serwerze to poprawie

edit@: Spinam się?? Człowieku Ty nie pisz takich historyjek wyssanych z palca.

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

To ja już cię człowieku nie rozumiem, raz piszesz, że piszesz to bo ci sie nudzi i nie masz co robić, a nagle trzeba poprawić i już nie masz czasu? xD

Props.

Questa nie polecam, napisany strasznie haotycznie. W uj błędów i niepotrzbnych funkcji, które można by było zastąpić innymi bardziej optymalnymi.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...