Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Plaga Leaver-ow ? Czy CO?

pietrastsw1906

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest juz przesada dzisiaj 9 rankedow z rzedu ! ani jedengo wyjatku w moim teamie byl od 3 do 1 afkera/leavera cos sie ku**a stalo tez tak macie czy oco chodzi ?... to jest jakis dramat z silver 3 spadlem do 5 przez to ze gram 2 vs 5 /// 3 vs 5 No ku**a nie da sie !!! co sie dzieje z nimi ?

zachowujac dobra atmosfere przy wybieraniu postaci nie klucac sie po wejscie do lola ludzie kupia itemy zaczna wyzywac i w 2 min wychodza? wiecie ku**a co sie dzieje? tacy ludzie sa un ranked zazwyczaj 1/2 mecz a przeciwny team ? oczywiscie caly silver 2/3/4 i 300 winow a moj ? 3x afk 1 typek braz 2 no i ja O CH*J CHODZI Z TYM LOLEM ? TEZ TAK MACIE??

TO JEST KU**A LEKKA PRZESADA ....

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

To jest juz przesada dzisiaj 9 rankedow z rzedu ! ani jedengo wyjatku w moim teamie byl od 3 do 1 afkera/leavera cos sie ku**a stalo tez tak macie czy oco chodzi ?... to jest jakis dramat z silver 3 spadlem do 5 przez to ze gram 2 vs 5 /// 3 vs 5 No ku**a nie da sie !!! co sie dzieje z nimi ?

zachowujac dobra atmosfere przy wybieraniu postaci nie klucac sie po wejscie do lola ludzie kupia itemy zaczna wyzywac i w 2 min wychodza? wiecie ku**a co sie dzieje? tacy ludzie sa un ranked zazwyczaj 1/2 mecz a przeciwny team ? oczywiscie caly silver 2/3/4 i 300 winow a moj ? 3x afk 1 typek braz 2 no i ja O CH*J CHODZI Z TYM LOLEM ? TEZ TAK MACIE??

TO JEST KU**A LEKKA PRZESADA ....

Jestes pod wplywem emocji

Ochlonij troche, wiadome ze nie zawsze ma sie dobre teamy, ale jak ktos ma dobry to rzadko widze zeby sie chwalil :)

Silver 4-1 to jest ciezki orzech do zgryzienia i trzeba grac az w koncu nie wybijesz sie na golda :)

sstwc.jpg

Opublikowano

Silver do najłatwiejszych nie należy, ale jak wbijesz już tą 2-gą dywizję, to odczujesz wielką ulgę. Jakoś ostatnio od 3-go tieru nie miałem większych problemów z teamami (pomijając fakt, że first pick czasem instalocknie mid'a - ale takie rzeczy na porządku dziennym w LoL'u) ;)

Opublikowano

masz poprostu słabsze dni

każdy coś takiego przeżywa

ja wczoraj w dwuch meczach z rzędu quadry vayne a dziś trzy lose z rzędu

bywa, tego nie zmienisz

a co do silver - serio wybicie się jest strasznie trudne, ale staraj się a napewno się uda

masz poprostu słabsze dni

każdy coś takiego przeżywa

ja wczoraj w dwuch meczach z rzędu quadry vayne a dziś trzy lose z rzędu

bywa, tego nie zmienisz

a co do silver - serio wybicie się jest strasznie trudne, ale staraj się a napewno się uda

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

Wiesz, np. dzisiejszy ranked miałem 3 afków i gralimy 2 vs 5 o.O Jakoś 18 min i po nexusie :> Na takie noobstwo nie ma rady... co najwyżej report i tyle...

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Tez mnie to wkurza dzisiaj od początku mojego grania 7 rankedow pod rząd win, potem kwalifikacja do silver 3, 1 wygrany 2 przegrany, 3 znowu przegrany i sie posypało znowu 0 pkt w 4. Ale mam ogarniętego kumpla z ktorym gram duo(znaczy gra na moim poziomie ) kupuje dianę bo jak była w rotacji bardzo dobrze mi sie nią grało i za kilka dni musi być gold, żeby wyjść w tego gowna trzeba znalesc swój magiczny sposób :-D no oczywiście trzeba chociaż trochę grać :-Dja mam z 340 win normali ( nie mówiąc o drogim tyle przegranych) i 160 win rankedow + jakieś 150 przegranych. Te cyferki wg mnie dopiero dają mam szanse na wyjście do golda. A nie tak jak niektórzy ze wbija ledwo 30 i myślą ze podbiją diament....

Opublikowano

za dobrze grasz. serio. riot odkrył że jesteś dobry, i podrzuca ci w zamian samych gównianych graczy żeby poziom był wyrównany

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Tez mnie to wkurza dzisiaj od początku mojego grania 7 rankedow pod rząd win, potem kwalifikacja do silver 3, 1 wygrany 2 przegrany, 3 znowu przegrany i sie posypało znowu 0 pkt w 4. Ale mam ogarniętego kumpla z ktorym gram duo(znaczy gra na moim poziomie ) kupuje dianę bo jak była w rotacji bardzo dobrze mi sie nią grało i za kilka dni musi być gold, żeby wyjść w tego gowna trzeba znalesc swój magiczny sposób :-D no oczywiście trzeba chociaż trochę grać :-Dja mam z 340 win normali ( nie mówiąc o drogim tyle przegranych) i 160 win rankedow + jakieś 150 przegranych. Te cyferki wg mnie dopiero dają mam szanse na wyjście do golda. A nie tak jak niektórzy ze wbija ledwo 30 i myślą ze podbiją diament....

nie masz się czym pucować... mam prawie 500 win normali, ok 100win twisted treeline'ów i ponad 100 rozegranych rankedów (prawie 60 wygranych) i siedzę w tej samej dywizji z tym samym poziomem, co mój kolega grający 3x tyle co ja (jest o wiele lepszy ode mnie: 1400win'ów, 2-gi sezon załapał się na złoto chyba, najlepszy adc w dywizji) i obaj klepiemy tą samą bidę - Silver 2. (chociaż, już nie jest aż tak źle, jak to było w 4 czy 5 silv. ^_^)

Nawet ogranięty i feednięty premade-bot nie zrobi gry gdy 2/5 lub (co gorsza) 3/5 feeduje w kij i ma 0 teamwork'a. Po prostu musisz mieć szczęście do drużyny, dlatego najlepiej grać późnymi wieczorami lub w nocy gdy dzieciarnia i rage kid'y już grzecznie śpią lub skoro świt do ok 12-13 gdy te nieroby są w szkołach. ;)

Opublikowano

Ale ja sie nie "pucuje" pisze to co zauważyłem. Jeżeli mam brać pod uwagę teraźniejszość a np miesiac temu to zauważyłem u siebie duże postępy. Zauważyłem u siebie raczej tedecje wzrostową bo zamiast spadac czy siedzieć na silver 5 to idę cały czas w górę. To co wyżej napisalem to miało zaobrazowac ze +1000 gier ogólnie rozegranych w sezonie 3 (+ 600 w 2) to poziom na wyjście z silvera, przynajmniej w moim przypadku:-D

Opublikowano

Zdarza sie, ale kiedy ja dostane 1-2 mecze to robie obie przerwe bo wiadomo w stresie nie wygrasz... tylko bedziesz flamowal, trollowal i pozbierasz reporty :)

wrzuc na luz i zrob przerwe, po nocy sie wyspisz i bedzie lepiej

Opublikowano

Leaverów przeważnie jest tyle samo, po prostu częściej na nich trafiasz. Sam ostatnio miałem problem, bo 2 lub 3 rankedy z rzędu wylosowało mi afkera, przez co gra stała się 3x bardziej trudna. Sam siedzę w Silver 2 i jakoś dobrze mi z tym, a te leavery są randomowe.

Opublikowano

Kurwa, to jest dopiero szczęście mieć 4 leaverów w jednej drużynie. Wyjebali się na plecy parę razy i poszli w pizdu, bo kurwy grać nie potrafią. Miał być 1st win dnia i nauka, już kurwa w drugiej grze z rzędu mam jakiś plebs team. I co to za skurwiały system dobierania. Gram w Gold IV a dostaje Janne Silver I i kurwa Sivir Silver III.

beztytuuqec.png

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

Chłopie, tu Ci powiedzą że to ty lamisz a nie Ci leaverzy.

za dobrze grasz. serio. riot odkrył że jesteś dobry, i podrzuca ci w zamian samych gównianych graczy żeby poziom był wyrównany

Za to pierdolenie powinien być ban

Masz racje baranie pierdolony, koleś ma 2 afków w teamie i to on lami, tamci co afczą są ok i to przez tego co się stara i robi co może sie mecze przegrywa.Ja pierdole...

Jak już wejdziesz do silv2/1 to będzie dużo lepiej ale nadal trafią się dzieci farta które zostały wykerowane przez pierwsze 10 meczy i trafiły do silv2/1-.-

Opublikowano

po co takie beznadziejne tematy zakładać, skoro taki bulwers w sliver jest, to wy lepiej odinstalujcie ta gre

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Graj, graj, graj aż wyjdziesz. To jedyna metoda na wyjscie z tego gówna. Sam na platynce często trafiam na leaverów...

Grając na P3, trafiam na GOLD 5, czy też SLIVER 1. Dlatego nie wiem, co ten system ma udowodnić, bo jest bardziej gówniany niż był.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...