Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakie dodatki i jaki pistolet ?

matiop12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema

Jaki pistolet najlepszy według was, od razu mówię, że nie chodzi mi o zabijanie na dystans bo od tego mam snajperkę

Proszę o podanie najlepszych dodatków do VIntorez i sks

I która kolba lepsza stabilizujaca czy thunderbolt ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

P226 jest z tych pistoletów chyba najlepszy :)

Na krótsze dystanse jest MP-412 Rex

Co do kolby to zależy do jakiej broni ale stabilizująca i Thunderbolt to jedne z lepszych

Opublikowano

ja lubię mp443 elite, bo deagle ma za długą animację, a rexio jest dupiaty za wolny i mało ammo w magazynku (jak to rewolwery)

co do kolby ja używamz tego co pamiętam thunderbolt, bo vss z stabilizującą nie da się ogarnąć.

najlepsze dodatki, ale do czego.

jak chcesz daleko napieprzać z SKS to vipery+precyzyjna+thunder+luneta snajp. rangeace/pustynna

a jak na krótkie to do tego i tego vipery+predator+thunder i do SKS reddot albo ta z zestawu a vss reddot.

436951440626370320491.png

Opublikowano

P226 jest z tych pistoletów chyba najlepszy :)

Na krótsze dystanse jest MP-412 Rex

Co do kolby to zależy do jakiej broni ale stabilizująca i Thunderbolt to jedne z lepszych

chodzi mi o takie bronie jak L96A1, SKS, Vintorez, M95 i M82A3

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Co do dodatków to nie powiem bo sniperem nie gram ale co do pistoletu tu według mnie najlepszy jest MP-443 elite bo bardzo dużo ammo, wysokie dmg i duża celność

LOL

Opublikowano

chodzi mi o takie bronie jak L96A1, SKS, Vintorez, M95 i M82A3

Ja mam wszystkie snajperki i wedug mnie naklepsza jest l96a1 ta broń wymiata można tak koxic że masakra . Ludzie piszą że na dystans najlepsza jest m95 a to wedlug mnie prawda nie jest bo ta broń jest wolna może i mocna ale lipna . A jeśli chceesz walic rekordy to tylko sks nawet 400m + bez starania oczywiscie z luneta z zestawu jtiger i jak bys mial korzystać z l96a1 to tylko z zestawem jtiger

Opublikowano

Wcale nie tylko JTiger, bo zamiast predator precyzyjna, a od tej lunety z zestawu w przypadku L96 lepsza jest nawet standardowa. A jak cię stać, to pustynna.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Wcale nie tylko JTiger, bo zamiast predator precyzyjna, a od tej lunety z zestawu w przypadku L96 lepsza jest nawet standardowa. A jak cię stać, to pustynna.

owszem zgodzę się z tobą sam mam lufę precyzyjną , a co do lunety to od kiedy mam RangeAce to nie korzystam z innych lunet co do pustynnej to nie wiem bo nigdy jej nie miałem i wydaje mi się że jest mi nie potrzebna mam 6819 kili z l96 więc chyba wiem jakie dodatki do niej dać by grało się dobrze . A co do reszty dodatków to magazynki Viper i kolba stabilizująca + skill = nie wiem co tu napisać pro gracz .

Opublikowano

Eq to nie pro gracz.

Grać trzeba umieć.

I też zależy na jakich mapkach grasz, bo do każdej mapy są inne dodatki i taka jest prawda.

inne na oman inne na sharqui inne na resztę.

range ace to taka smutna ostateczność jak się nie ma pustynnej i tyle.

Opublikowano

nie lufa tylko luneta ;x

ogólnie to przybliża jak range, ale ma kropki zamiast kresek i jak z nią nie trafisz heda to jesteś po prostu idiotą :P

kupiłem pustynną na 1 dzień i mi nie odpowiada wiadomo to kwestia gustu i czasu ale raczej nie będę polował na nią wole Range Ace

Opublikowano

Bo grasz na mashaaturze sharqui i karkandzie gdzie i tak najlepiej spisuje się stockowa luneta.

Pograj wym na omanie czy innych mapach na odległości 300+ to pogadamy :P

poza tym czytaj wyżej, do każdej mapy inne dodatki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...