Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Co sadzicie o tej maszynie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

• Procesor1 x 3,80 GHz 1 rdzeń procesora 3,80 GHz Intel Core i7-3930K Hexacore Hyper-Threading Technology

• Pamięć5 GB DDR3 RAM 1333MHz

Dysk SSDDysk SSD: 7 GB Intel SSD 330 Series

DyskDysk SATA: 200GB w RAID 1 SATA 6 Gb/s HDD (7200 rpm)

Indywidualny adres IPTAK

Indywidualny adresw domenie maxcraft.pl oraz maxc.pl

Dostęp do SSHTAK

Hosting wwwTAK

Ilość baz danychdowolna + phpMyAdmin

Ilość serwerów Minecraftdowolna

Ilość slotówdowolna

Czas uruchomienia~2 minuty

Cena100 zł miesięcznie

Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.

Opublikowano

Jak za taką cene [100zł] to sie nie opłaca , mało ram.

Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null.

Opublikowano

Ja uważam, że maszyna ma swoją cenę...

100zł to sporo, ale maszyna bardzo mi się podoba.

Takie opcje jakie posiada, tyle rdzeni, dobry procesorek, który jest bardzo ważny, bo na co Ci RAM jak słaby procek?

Gdybym ja miał taką ofertę to bez wahania bym brał.

Fajna oferta.

Podałbyś stronę na której oferują? Na PW gdybyś napisał, fajnie by było.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Osobiscie kupił bym bardzej serwer dedykowany 24gb na ovh (nie kimsufi tylko ovh) na twoim miejscu bardzej ci się opłaci.

Opublikowano

za 100 zł 1x3,80ghz i 5 gb ram??
NIE OPŁACA SIĘ, jak dobrze pszukasz to dostaniesz 2 albo 3 razy tyle za taką cene, żal na maksa (widać że pukawka.pl, 100zł i taki badziew)

EDIT:

pierwsza lepsza oferta:

4,8Ghz Procesor
80 GB Pojemności Dysku
6144 MB RAM

(z tych ważniejszych)

Cena 99zł

Opublikowano

Nie polecam pukawki.

Miałem kiedyś tam serwer i wieczne problemy z javą, w dodatku dają śmieszne parametry za takie ceny.

Porównaj sobie to : http://ultimahost.pl/vps

Mam tam VPS 8g ramu wykupionego na rok, pozostało jeszcze 7 miech i chodzi tam : minecraft 100 slotów - srednio 70 online bez lagow zadnych, strona, 3x teamspeaki, serwery coda.

W dodatku zobacz sobie jaki dedyk + cena :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...