Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Bug na mojo 2013

KEAWE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest to sposób na mojo -1 Logujemy sie na swoje konto na trzech przeglądarkach 2 Wchodzimy w mojo

3 Zaznaczamy tyle mojo ile mamy pereł czyli max 4 Uruchamiamy program Fiddler2

5 Ustawiamy break point , Simulate Modem Speeds .Show Time-to-Last-Byte i wrzucamy mojo 6 w TextView wpisujemy .utmcsr=pl1.seafight.bigpoint.com|utmccn=(referral)|utmcmd=referral|utmcct=/index.es; sfrfsid=cc42aee0b37d15ccea88adb58c89dd3d; aid=270; aip=ci_sf_browser-games; acr=0 ilość mojo

7 w WebForms wpisujemy w mojo ilość mojo na - 8 Tools , Fiddler Options w Extensions wpisujemy ten link co u góry 9 klikamy ok 10 Robimy replay razy 15 11 Mojo powinno się zbugować do stanu na - i w ten sposob mamy nieograniczone mojo .

Opublikowano

utmcsr=pl1.seafight.bigpoint.com|utmccn=(referral)|utmcmd=referral|utmcct=/index.es; sfrfsid=cc42aee0b37d15ccea88adb58c89dd3d; aid=270; aip=ci_sf_browser-games; acr=0 ilość mojo mam takie małe zapytanie co do tego co wklejiłeś =pl1 to chyba ustawiamy wedlug serwera na jakim gramy prawda ?? :) np. nl1

Opublikowano

utmcsr=pl1.seafight.bigpoint.com|utmccn=(referral)|utmcmd=referral|utmcct=/index.es; sfrfsid=cc42aee0b37d15ccea88adb58c89dd3d; aid=270; aip=ci_sf_browser-games; acr=0 ilość mojo mam takie małe zapytanie co do tego co wklejiłeś =pl1 to chyba ustawiamy wedlug serwera na jakim gramy prawda ?? :) np. nl1

Tak przepraszam wpisujemy nasz serwer

Opublikowano

Witam

poszło mi na -5 i nic nie zapisuje w okienku widać jak wrzucam ale nic z tego tylko wizualny bug chyba że coś zje....łem ha ha.

Zbierałem na mapce mojo żeby dojść do -1 i co jak doszedłem do -2 to trafiłem na 2 mojo i znów stan mojo 0 ha ha

A jak u was czy zapisuje ?

CZE

Opublikowano

jeżeli mozna prosiłbym o filmik albo bardziej szczegółowe opisanie tego buga pliss help !!!

Opublikowano

Ma ktoś bugi na większą salwę ? talenty i kasztele ? podzielcie się swoją wiedzą pliss!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...