Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koksymt2[Hamachi]

seba1166

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chce wszystkich zaprosić na mój nowy prywatny serwer koksy.

Gm-owie: (Nadal poszukuje - nie jęczec czy moge zostac GM kazde takie zachowanie odrazu wyklucza kandytata!!!)

GŁÓwny GM : Wader (załozyciel serwera)

Pomocniczy GM-owie:

-XlukiX

-Ghoost

-Emotekk

-OStryKebab

Raty serwera

Exp 1000

Drop itemow 1000

Drop yang 1000

KOwAL NIE POTRZEBUJE ULPESZCZYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!

Oferuje wiele eventów, pomoc graczom. Serwer nowy lecz mam nadzieję szybko się rozkreci i dopracuje;p

Kazdy dostaje od gmow konika

SERW ON - od godziny 15.00 do 23.00 (naprosbe graczy moge dłuzej hostowac serw) w weekendy od 8.00 do 23.00

Gramy w Chunjo (ZÓłCI)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i odrazu mówie żeby all zakładali własnie tam konta gdyż bedą tam rózne eventy itp.

Ip: 5.212.61.204 lub z koncowka(100) 5.212.61.100) ip wklejacie do mc w notaniku i odpalacie za pomoca glowy sury lub spolszcenia ktore jest na dole)

Sieci to:

koksy01

koksy02

koksy03

koksy04

koksy05

koksy06

koksy07

koksy08

koksy09

koksy10

HASŁO: 12345

Spolszcenie http://www.speedyshare.com/files/19608098/KoksyMt2.exe (wklejamy do polskiego nie patchowanego metina z 2008roku!!!!)

SKAn: http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/85a63959de4921364df2bc54b0dccf12d22bfa70

Rejestracja: /5.212.61.204/index.php wystarczy skopiowac i wkleic w przeglodarke

NPC Pozmieniane dodanych jest duzo itemkó (stalki) Npc u rybaka całkowicie zmienione

New sieci hamachi tez beda dodane niebawem

GM rozdaja all itemki oraz LVL!!!!!!!!!

Opublikowano

Napisałeś szukasz GM więc mogę Ci pomóc jeżeli tylko chcesz. Jedna uwaga za dużo sieci. Będą lagi chyba, że masz zajebistego kompa ^^.

Ssam pały za 5zł.

Opublikowano

Server zlagowany tak ze masakra, takie same lagi jak na dawnym longjuyt2 ( wtedy kiedy nie bylo perel, byly zmieniacze bonow, itp ;PP )

Triadica.net - 65 lv - Sura - Chunjo

Opublikowano
Server zlagowany tak ze masakra, takie same lagi jak na dawnym longjuyt2 ( wtedy kiedy nie bylo perel, byly zmieniacze bonow, itp ;PP )

U mnie nie jest aż tak źle.. ;>

Opublikowano

fakt co do gm to zal. przychodze mowie zeby dal lvl mowi ze mu sie niechce ze sa inni. na srodku placu zalozyciel afk. tamten sie wylogowal i dupa. reszty gm niema -,- nie polecam

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

Server jest spoko nawet jak Ci lvl czy tam co chciałeś wiedz o tym ze on jest zawalony tym wszystkim każdy pisze daj to daj tamto i nie wyrabia było chwile poczekać ;d a nie gm nie dal ci lvl w 2 min to wypad i mówisz ze niby jaki to obsrany server i tym podobne

Edit : nom byłem raz i tylko spam na priv a dasz to a dasz tamto itp ;d jak Cie zobaczą

Mam mało postów bo nie spamuje :) !

Opublikowano

Server jest spoko nawet jak Ci lvl czy tam co chciałeś wiedz o tym ze on jest zawalony tym wszystkim każdy pisze daj to daj tamto i nie wyrabia było chwile poczekać ;d a nie gm nie dal ci lvl w 2 min to wypad i mówisz ze niby jaki to obsrany server i tym podobne

Jeden normalny chyba i pewnie miales gdzies gm albo sowj serwer bo wiesz o czym mowa i sie znasz na tym

Opublikowano

Słabo Handlarze ok ale GA cos nie ten tego xD Nikt i nic go nie obchodzi, a inni gm... Hmm... Gdzie oni sa? ... i kowal potrzebuje ulepszaczy.

Już blisko!

Jeszcze troszkę!

Prawie prawie!

Chciało CI się klikać?

Opublikowano

Seba pilnuj się, na razie dostałeś tylko warna. Wszystkie obraźliwe posty poszły w kosz.

No zal kurde ciekawe gdzie tam byl post obrazliwy ahhahahah o ludzie kochani znajdz jedno slowo obrazliwe i napisz jakie to bylo moze dupi...... to jest obrazliwe aahhahaha wezcie mnie trzymajcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...