Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysl na serie LoL'a

Baggios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, wpadłem na taki pomysł na serię z gry LOL. Mianowicie ja nie umiem zabardzo grać w lola i mam plan zrobić taka serię od zera do bohatera, w której rozwijam sie xD, nie widziałem jeszcze takiej seri. I mam pytanie nagrywać cale mecze? Czy tylko te ciekawe momenty?

Opublikowano

Początkowo nie bedziesz miał widzów, większość widzów została zgarnięta przez graczy jakies rok do dwóch lat temu. Próbować możesz, jak już nagrywasz to najlepiej całe mecze, lepiej się ogląda cały styl rozgrywki niż tylko wtedy kiedy zdobędziesz tego marnego pentakilla po nabiciu 30 fragów.

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanie. Nagrywać każdy mecz czy np; nagrać 1 pograć 5 i znowu nagrać, bede grał raczej tylko w soboty i niedzielę, więc chyba lepiej by było nagrywać kazdy, co wy o tym sadzicie?

• 1 rok później...
Opublikowano

Moim zdaniem fajny pomysł ;) ja właśnie zaczynam robić serię fajnych akcji z moim udziałem. Teraz zrobiłem pente kata pod fontanną xD i nie mam pomysłu na nazwę może masz jakiś pomysł?:D

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Możesz nagrywać tak i tak 

Chodzi mi o to że możesz wycinać ciekawe momenty z twojej gry i zrobić taką małą zapowiedz przed puszczeniem całej gry.

Myślę że to będzie fajnie wyglądało, mały trailer przed całym filmikiem i do tego trailera jakaś fajna muzyczka.

Opublikowano

(...) Mianowicie ja nie umiem zabardzo grać w lola (...)

Nie chce Cię zniechęcać, ale podobnych kanałów o LoLu są tysiące. Jeżeli chcesz się wybić musisz się czymś wyróżnić, tj. wykaż się montażem, ciekawy komentarz czy coś w tym stylu. Co do Twojego pomysłu, nagrywanie całej serii o tym jak się uczysz i osiągasz finalnie poziom silvera, bo wyżej szybko nie wyskillujesz się, nie przyciągnie raczej dużej widowni.

Opublikowano

Raczej wszystkich meczów ni ma sensu nagrywać, bo żeby coś osiągnąć (wbić się chociaż do golda) to musiałbyś ich rozegrać 1241354431515 :)

Opublikowano

Jak dla mnie nawet ciekawy pomysł. Możesz w ten sposób przekonać do siebie widownie przez pokazanie swoich prawdziwych umiejętności i tym, że się ich nie wstydzisz i brniesz dalej, aby stać się lepszym. Nagrywaj całe mecze.

sword_art_online_signature_by_tammypain-

Pomogłem?! Liczę na like! :)

Opublikowano

Wątpię żeby się przyjęło.

Kto chce oglądać poziom brąz-platyna? Myślisz że kogoś to interesuje czy wbiłeś w końcu nową dywizję? :)

Jeśli już coś byś takiego robił to musiałoby to być okraszone ładnym komentarzem. I to nie takim, że opowiadane jest co się dzieje na ekranie, ale powinien on zawierać analizę gry, przypuszczenia, czego można się spodziewać, tak by inni gracze oglądający to również na tym skorzystali.

Sama gra niskoligowego gracza nie ma opcji przetrwać.

Ale to tylko moje zdanie :)

PQpAnug.png

Opublikowano

imo pomysl slaby, poniewaz ludzie ogladaja mecze by sie czegos ew. nauczyc, badz zobaczyc techniki graczy lepszych i pozazdroscic. swiezaka ogladac raczej nikt nie bedzie.

jesli jednak chcialbys wystartowac, to wg mnie powinienes wrzucac kazdy mecz, zarowno lepszy jak i gorszy, wygrana i przegrana. czlowiek uczy sie na bledach, a wlasnie te bledy w slabszych grach daja wieksza lekcje, niz drobne w lepszych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...