Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czemu nie moge dodawać znajomych ? , Steam - TF2.

MrLeymon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dota jest darmowa. Steam może jej nie liczyć jako upgrade do Steam Premium (czy jak to się tam nazywa :P)

No to jakim cudem ja mam na steam ją za 28$ , więc ciekawe ;)

Opublikowano

Mnie się pytasz? Jeśli ją kupiłeś od kogoś za 28$ to się dałeś nieźle oscamować. Dota 2 jest w trakcie bety, do której dostęp mają prawie wszyscy, a invity rozdają na prawo i lewo.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Mnie się pytasz? Jeśli ją kupiłeś od kogoś za 28$ to się dałeś nieźle oscamować. Dota 2 jest w trakcie bety, do której dostęp mają prawie wszyscy, a invity rozdają na prawo i lewo.

Nie pytam się ... Kupiłem ją za 28€ dokładnie bo wcześniej mi się znaki pokręciły , i także na steam ją kupiłem ;) .

Opublikowano

:O Sorry. Nie miałem pojęcia, że sprzedają grę, którą można zdobyć za darmo (a tym bardziej, że ktoś ją kupi) :x Wydaje mi się, że jedyne, co możesz zrobić to napisać do supportu :)

0eab14ddf550.png

Opublikowano

"nie mogę" - co masz na myśli? Jakiś błąd? Nie widać linku do "dodaj znajomego"? Zaproszenie nie dochodzi?

Early Access kupiło dużo osób, gdy jeszcze do bety za darmo dostawali się tylko nieliczni. Ponadto dostaje się z nią ekskluzywne itemy, które w przyszłości mogą być warte dużo więcej niż te 30€.

Opublikowano

Czemu niby? Jeśli ją kupił to przysługuje mu możliwość dodawania znajomych. Jeśli Valve spierdoliło o kupno tej gry nie aktywuje Steam Premium to nie znaczy, że musi kupować inną.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Nie trzeba kupować gry...

Ale można znaleźć w internecie wiele darmowych kluczy stem!

Google nie boli!

Wejdź na

http://www.alienwarearena.com/

a później się zaloguj i jak troche poszukasz to znajdziesz klucz steam do pewnej gierki!

Myśle że pomogłem!

(to nie jest piractwo)

// linki w code

mca.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...