Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Co o tym sądzicie? :D

Jopek1107

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, chciałbym wam pokazać potęge churchilla :D
Oto screeny:

Zyj.jpg czj.jpg fzj.jpg

Powtórka:

http://www.speedyshare.com/hhR7P/20130417-1904-uk-GB08-Churchill-I-23-westfeld.wotreplay

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/url/c9a0a2392223c6cf7b52f60e7a60959bcd690fe80d091174ddefcf9981739d47/analysis/1366220453/

Aby obejrzeć powtórkę należy mieć wyłączonego WoT'a i odpalić jak normalną aplikacje za pomocą klienta WoT

Napiszcie w odpowiedzi co sądzicie o tej masakrze :D

/EDIT

Jeden ze screenów z Matildy <3

kzj.jpg

graphic.png

Opublikowano

Słuchaj! Gratuluję ci takiego wyniku! Ale to nie jest wynik godny pokazania go na MPC FORUM! Jak będziesz miał z min.8 fragów wtedy napisz ;)

UPS! Sorka nie zobaczyłem doświadczenia! Sorka za to! Ale gratuluję ci!

Opublikowano

A obejrzeliście powtórkę? Na Matildzie wiele razy miałem po 8 fragów.. zobaczcie moje staty na niej. Mój nick to Jopek1107

graphic.png

Opublikowano

Jezu.ludzie nie wierzcie w to on dostał 800 expa i 2k. Za specjalistę i to nie jest w statach, poza tym przy 2,8k exp kasy by było więcej niż 17k

Opublikowano

800 expa, ale na V tierze... Nie porównujcie bo moge sie założyć, że większość z was na VII albo VIII za bitwe dostaje mniej. Dawno nie grałem na V, ale jeżeli chodzi o ten wynik co uzyskał kolega, jest on dobry. Szału ni ma, dupy nie urywa ale zagrał przyzwoicie !

Opublikowano

800 expa, ale na V tierze... Nie porównujcie bo moge sie założyć, że większość z was na VII albo VIII za bitwe dostaje mniej. Dawno nie grałem na V, ale jeżeli chodzi o ten wynik co uzyskał kolega, jest on dobry. Szału ni ma, dupy nie urywa ale zagrał przyzwoicie !

Dostalem bez premki na LOSE tigerem ll (8 tier) 50k ponad kredytów (po odliczeniu wyposażenia i amunicji)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Jopek nie dodawaj sobie bo zajebisty nie jesteś a taki wynik 5 tierem mozna z palcem w dupie osiagnac... Zdobyles 800 expa a te 2000 w nagrode za specjalistę i tyle. Poza tym uważasz się za zajebistego majac 269 średniego expa i 300 sredniego dmg? Trochę samokrytyki człowieku. Do tych co sądzą ze 800 expa na 5t to duzo to zapraszam na yt gdzie ludzie umieszczają wyniki dużo lepsze na wiekszych tierach gdzie trzeba się bardziej wysilic... Sam na tygrysie 2 mialem nie raz 1k exp na porażce i jakoś.nie sądzę ze jestem jakis zaje. Jak nie wiesz co to polowanie na medale to wejdz na strone wot i zobaczysz za co.kasz tyle expa...

Opublikowano

No wcześniej dawało mi to +10 do zajebistości, ale teraz już wiem.. :D

A Matilde widziałeś?

Cały sęk w tym, że trzeba obejrzeć powtórkę, by ujrzeć, że odwaliłem kawał roboty :)

Patrzcie screen z Matildy. 8 fragów, dwa uszkodzenia i ponad 1000 xp

graphic.png

Opublikowano

Bondzowi ty mu tylko zazdrościsz :)

Bravo jopek ale też od tego jest temat "Pochwal się swoimi wynikami z bitwy"

Tak w ogóle tak zrobić trudno troche jest bo raz to trzeba trafić na 50/50 noobków :D, skilla trzeba mieć churchillem ale też fakt że dobijałeś tylko

Opublikowano

Dostalem bez premki na LOSE tigerem ll (8 tier) 50k ponad kredytów (po odliczeniu wyposażenia i amunicji)

O czym ty mówisz ?! O kredytach, k***a nie wierze :D haha. Przepraszam ale ty wogóle czytasz ? My gadamy o expie, a ten z kredytami wyjeżdża...

Opublikowano

Aziral czego ja mam mu zazdrościć? Zobacz moje staty na 5 t i potem pomysł, czy napewno jestem zazdrosny ... Nick Gejj

Na 5t mam po 700 średniego expa np na kv churchilem miałem 1,9k expa bez żadnych bonusow

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...