Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] mp5 czy zestaw pp 19

Carlloo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :D Mam pytanko czy lepiej kupić mp5 (nie mam jeszcze 20 lvl) czy zestaw z pp 19? :) Z góry dzięki xD

Kreatywność 10 ;)

Opublikowano

nie wiem za bardzo co ci odpowiedzieć ja osobiście kupiłem zestaw z pp 19 ( ta broń to taki syf że jedyne fajne rzeczy w zestawie to dodatki ) a na 2 dzień wygrałem mp-5 w kartach i z dodatkami z zestawu pp-19 ta broń wymiata nawet nie mam celownika i można wymiatać na mechanicznym . Może ci coś pomoże to co napisałem jak nie to poczekaj na wypowiedź kolegów bardziej doświadczonych niedługo na pewno się wypowiedzą tu .

Opublikowano

pp jest dobre, ale z WWZ.

Ja tam kupiłem pierw zestaw z pp, potem dokupić mp7 i do 20/21lvl na tym jechać i asvala albo m5 kupić.

Gra jest przyjemniejsza jak stopniowo się wszystko odkrywa, a nie od razu bronie na max lvl i nie umieć nimi grać ;x

436951440626370320491.png

Opublikowano

Jak masz więcej kasy to kup zestaw z PP-19 i potem MP5, chyba że masz już jakieś dobre dodatki.

W porównaniu PP-19 i MP5 to z pewnością wygrywa Mp5 ;)

Opublikowano

Nie mam co dokładać już, up już napisało, ale ja mam dodatki z pp-19 i dokupiłem mp5 i wymiata ta broń :D Obrażenia z dalszej odległości po 15 ale taka szybkostrzelność że broń jest dobra z każdej odległości :D

Opublikowano

U mnie też na dystans +50 MP5 zadaje po 15 obrażeń

No ale cóż, mechanik nie ma karabinu szturmowego tylko PM

Chcesz lepsze obrażenia na dystans to G53

Opublikowano

Kupić najlepiej zestaw z pp-19 i jeszcze 9A-91 i tym dobić na lvl do MP5 i kupić mp5 za normalną cenę, zaoszczędzi się na tym dużo funds a 9A-91 jest bardzo dobrym PM

LOL

Opublikowano

Kupić najlepiej zestaw z pp-19 i jeszcze 9A-91 i tym dobić na lvl do MP5

Tak wlasnie bym zrobil jakbym gral od nowa, jak ktos wczesniej napisal fun jest w odblokowywaniu broni stopniowo, a nie w bieganiu z G53 od 1lvl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...