Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ban HELP!

m399

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo.

Dostałem bana. Włączyłem hacki, i zaraz wyłączyłem. Bo pomyślałem że zaraz mnie zbanują. Formalnie nie ma żadnego ss ani filmiku z gry że mam hacki. Da sie jakoś od tego odwołać? Dostane UB?

Taki mam kod jak wchodze do gry i mnie wywala:

"Rozłączenie z grą: wyrzucił Cię PunkBuster. Podany powód: PunkBuster
kicked player 'Them399' (for 1 minute) ... Cheater banned by
GGC-Stream.NET. Ban on GUID 7cff9473b36aff806f325b025ed03260. Contact
GGC-Stream.NET for details. [Admin Decision]
"

Opublikowano

Możesz się odwołać, 0% szans na UB bo zbanował cie system wykrywania hackerów a od takich banów jest 0% szans na ub bo jawnie używałeś cheatów.

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

ja tez dostalem bana tylko moj powud jest taki ze wlasnie nic nie uzywalem zadnego hacka czy tez mam zkozystac z tej strony ?

Gra odłączony: zostałeś wyrzucony przez PunkBuster.Podana powód: PunkBuster kopnął gracza WoIF47 "(przez 1 minutę) ... Oszust zakazane przez GGC-Stream.NET. Zakaz GUID de2d8afee48491e3aabaa419dd1f30fa. Skontaktuj GGC-Stream.NET szczegóły. [Admin] Decyzja

nie moge znalesc swojego guid na tej stronie :/

Opublikowano

ja tez dostalem bana tylko moj powud jest taki ze wlasnie nic nie uzywalem zadnego hacka czy tez mam zkozystac z tej strony ?

Gra odłączony: zostałeś wyrzucony przez PunkBuster.Podana powód: PunkBuster kopnął gracza WoIF47 "(przez 1 minutę) ... Oszust zakazane przez GGC-Stream.NET. Zakaz GUID de2d8afee48491e3aabaa419dd1f30fa. Skontaktuj GGC-Stream.NET szczegóły. [Admin] Decyzja

nie moge znalesc swojego guid na tej stronie :/

naucz sie pisac poprawnie.....

być szczerym? nie odbanują Was, dziekuje dowidzenia dobranoc.

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...