Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam gry

Loocker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko! Szukam fajnej gierki. Co musi mieć?

Ciekawą fabułę (musi wciągać), musi to być strzelanka. nic więcej nie wymagam. Komputer pociągnie wszystkie gry które są dostępne. Nie musicie podawać najnowszych tytułów, moga być też te starsze.

skpUo.png

Opublikowano

Far Cry 3 ma obie te cechy - świetna fabuła i bardzo dobry feeling strzelania. Ze starszych, o innej tematyce, polecam S.T.A.L.K.E.R-y (2 część według mnie najgorsza)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Far Cry 3 ma obie te cechy - świetna fabuła i bardzo dobry feeling strzelania. Ze starszych, o innej tematyce, polecam S.T.A.L.K.E.R-y (2 część według mnie najgorsza)

FarCry 3 grałem <3 Piękna gra. Wszystko dopracowane na maxa. Grałem po 4h dziennie ;P.

Stalkera spróbuję, dzięki .

skpUo.png

Opublikowano

Battlefield 3- Piękna grafika i dobra fabuła. Może jest krótka (ok. 12 godzin), ale za to bardzo wyciągając. Jak przejdziesz kampanię to możesz z kumplem pyknąć co-opa (odzielna fabuła), a jak przejdziesz kooperacje to multiplayer (moim zdaniem najlepsze multi ze wszystkich strzelanek). Naprawdę polecam.

Opublikowano

Metro 2033 - mimo, że fabuła jest liniowa, to potrafi wciągnąć.

Polecam jeszcze Fallout 3/New Vegas i Borderlands 2.

Opublikowano

Battlefield 3- Piękna grafika i dobra fabuła. Może jest krótka (ok. 12 godzin), ale za to bardzo wyciągając. Jak przejdziesz kampanię to możesz z kumplem pyknąć co-opa (odzielna fabuła), a jak przejdziesz kooperacje to multiplayer (moim zdaniem najlepsze multi ze wszystkich strzelanek). Naprawdę polecam.

Mam bfa

Metro 2033 - mimo, że fabuła jest liniowa, to potrafi wciągnąć.

Polecam jeszcze Fallout 3/New Vegas i Borderlands 2.

Ooo, zagram we Fallouta.

Podawajcie dalej :)

skpUo.png

Opublikowano

mafia 2 i risen 2 - niesamowite gry. wciągnęły mnie na nawet 5 godzin dziennie ;) mafia 2 troche boli brak sandboxu ale fabuła jest po prostu niesamowita ;p

Opublikowano

Mafia II - nie gralem, ale na oko fajna, Mafia - gralem i polecam ;)

Grałem w obie częsci. Jedynki już nie pamiętam dokładnie ale dwójkę przeszedłem całą. Z chęcią bym powtórzył, może zagram.

mafia 2 i risen 2 - niesamowite gry. wciągnęły mnie na nawet 5 godzin dziennie ;) mafia 2 troche boli brak sandboxu ale fabuła jest po prostu niesamowita ;p

hmm, risen 2. Poczytam i pooglądam. Cos czuje, że zagram. Dziękuję.

Medal Of Honor 2010

Grałem, przeszedłem całe.

Mafia I i II, Black Ops II,

Poczekaj na GTA V jak wyjdzie :D

Nie chce COD'a. Na GTA czekam, czekam. Już się nie mogę doczekać :D

Black Ops?

Nie lubię COD'ów.

skpUo.png

Admin Cienia
Opublikowano

Mafia II - nie gralem, ale na oko fajna

Klimat i fabuła nie jest tak dobra jak w pierwszej części jednak gra jest warta polecenia. Dodatkowo urozmaicają ją dodatki tj. Zdrada Jimmy‘ego, Wendetta Jimmy‘ego oraz Przygody Joe.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Siemanko! Szukam fajnej gierki. Co musi mieć?

Ciekawą fabułę (musi wciągać), musi to być strzelanka. nic więcej nie wymagam. Komputer pociągnie wszystkie gry które są dostępne. Nie musicie podawać najnowszych tytułów, moga być też te starsze.

To może Seria Mass Effect?

sygnauf.png

by Valky

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...