Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Czy można to jakoś odpalić?

pulo5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. mam taki problem. Kumpel zgral mi Aiona ale nie caly folder ,,GameforgeLive'' tylko ten plik ,,Aion'' i tam nie ma pliku do odpalenia gry chyba ze jest a ja nie wiem jaki to prosil bym o odpowiedz jaki to jest. A pytanie mam nastepujace czy da rady zrobic jakos zeby byla ta reszta plikow nie wiem dopobierac je czy cos, czy musze od nowa sam pobrac cale bo kumpel nie ma jak zgrac bo usunal :< prosze o szybka odpowiedz. Z gory dziekuje.

Opublikowano

Pobierasz Aion Launcher i instalujesz go, w trakcie instalacji zapyta Cie o ścieżkę do folderu z grą podajesz ścieżkę gdzie masz te swoje pliki. Po instalacji uruchamiasz launchera i dajesz Check Files i tyle, launcher sam sprawdzi pliki i pobierze co trzeba. A jeśli chodzi o odpalanie gry to w folderze z grą nie ma .exe jest tylko aion.bin który jest uruchamiany właśnie przez Launchera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...