Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

muzyna daje spora ilość lajków

daniel0daniel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam do was prośbę bo ja z przyjaciółką ścigamy się na piosenki na telefonie ona ma 236 piosenek a ja 106 i macie jakieś paczki piosenek żeby ją szybko przegonić ?? posciągałem wszystkie co znam i tak mam teraz przewage ponieważ ona musi sobie dokupić 2 karte pamięci i stoi na 236 a ja na 106 i nic więcej nie umiem znaleść. Ja nie słucham jakiejś techniawy ja słuchać coś typu hip-hop czyli florida, akon , jeden osiem l , tiesto, R.I.O wiecie coś takiego co leci w radiu ja szukałem posciągałem i nic. Ja wole angielskie piosenki polskich na fonie mam chyba z 5/6 jakoś tak wiec wole angielskie ale fajnymi piosenkami nie pogardzę. Czyli w sumie szukam jakiejś paczuszki z piosenkami może macie dużo na kompie to spakujcie do winrara upload i mi linka mam neta 100m/s więc szybko pobiorę. Dam dużooooo lajków 10 podziele to na 2 dni ponieważ limit. Z góry dzięki

Opublikowano

Hahah. Patrz, już ci wrzucam kilkaset kawałków, bo się ścigasz na ilość z jakąś gimbuską.

ja słuchać coś typu hip-hop czyli florida, akon , jeden osiem l

co

@top

Znajdź jakiegoś wykonawcę i ściągaj całe dyskografie.

P.S. nikt ci nie wrzuci, bo zakaz piracenia.

dapng_nwhxwwq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...