Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak się zmotywować do A6W?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam problem. Muszę się zmotywować do A6W, wakacje nakurwiają, a z boilerem nie będę chodził. Wiecie jak to zrobić? :D

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Co masz na myśli? Nie wiesz jak zrobić? Nie masz ochoty? Ja też będę musiał się wziąć, więc będę pilnie obserwował temat. :)

Opublikowano

a6w tłuszczu nie spalisz.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Jak chcesz spalić boiler to polecam bieganie i wszelkiego rodzaju aeroby,samymi brzuszkami nie spalisz tłuszczu.Co do motywacji to pooglądaj sobie rózne "Motivational video" na YT.

Opublikowano

Siemka, mam problem. Muszę się zmotywować do A6W, wakacje nakurwiają, a z boilerem nie będę chodził. Wiecie jak to zrobić? :D

Wystarczy ze popatrzysz sie w lustro.

Checi wtedy rosna :x

Opublikowano

@up ;_____;

Ale mi nie do końca chodzi żeby tłuszcz spalić. Aż takiego nie mam, ale żeby chociaż troszkę mięśni wyrobić. I tak, chodzi mi o to, że nie mam po prostu chęci. Chciałem robić to przed spaniem, ale wtedy zazwyczaj mi się nie chce. W dzień nie ma czasu, z kumplami wychodzę. I tak w kółko

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

To znajdz czas, zacznij teraz jestes na kompie, więc akysz.

www.a6w.pl/

O co chodzi tutaj z "powtorzenia"? Mam zrobic SZESSC razy te cwiczenia?:D

Opublikowano

To znajdz czas, zacznij teraz jestes na kompie, więc akysz.

www.a6w.pl/

O co chodzi tutaj z "powtorzenia"? Mam zrobic SZESSC razy te cwiczenia? :D

tak, przykładowo jak masz 3 serie 8 powtórzeń to

1 ćwiczenie, 8 razy

2 ćwiczenie 8 razy

3 ćwiczenie 8 razy

4 ćwiczenie 8 razy

5 ćwiczenie 8 razy

I to wszystko razy 3 :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Po 1. To nie jest 30 minut, w końcowych etapach to trwa po godzinie jak nie więcej.

Po 2. Jeśli jesteś chudy i nie widać byś miał brzuszka to możesz robić a efekty sam zobaczysz.

po 3. Jeśli masz dane ćwiczenie to wykonujesz daną ilość powtórzeń i daną liczbę serii.

Ja dotrwałem gdzieś do 35 dnia potem motywacja opadła. Nie sama motywacja ale w końcowych dniach jest coraz trudniej i o to chodzi:)

Opublikowano

po a6w nic nie bedziesz mial oprocz chorych plecow. WYLACZ INTERNET W DOMU i KABLOWKE od razu zaczniesz cwiczyc

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

@UP

Co ty pierdzielisz. Jeżeli wykonujesz ćwiczenia prawidłowo to nic się nie stanie. Akurat gorzej kręgosłup obciążają nawet zwykłe brzuszki.

Sam musiałem robić A6W będąc w sanatorium i efekty były fajnie.

Ja z mojej strony polecam nie A6W, tylko ABS II

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Sezonowiec, nie odpisywać

potem przychodzą takie chuderlaki (albo grubasy) na pakernie i zajmują nam sprzęty

najcześciej im sztanga spada gdy zdejmuja 80 kg na raz z jednej strony xD

Jesli chcesz miec taki zajebisty brzuch jak ja, musisz po prostu zmniejszyć bodyfat i nakurwiać brzuszki z dużym ciężarem, a nie ponad 100 na jedną serie.

od A6W tylko kręgosłup sobie zepsujesz

edit

ale te brzuszki to umiejętnie, nie podnoś całych plecow

najlepiej się robi rzeźbe na maszynach

Opublikowano

Nie zwracaj uwagi na, niektóre głupie posty.

Jeżeli chcesz spalić tłuszcz to przede wszystkim dieta ! A ćwiczenia wszystko przyśpieszą. Jeżeli chcesz zbudować mięśnie to niestety, ale same ćwiczenia nic nie dadzą, bilans energetyczny musi być na +. Jedz dużo, ćwicz abs po 8 minute, potem przejdz do innych ćwiczeń :)

" Najważniejsze w życiu, to być szczęśliwym "

Opublikowano

jak się zmotywować?

1.przytyj

2.wejdź na wage

3.przeżyj szok

4.bądź w stanie w którym się umiera od otyłości

5.nakurwiaj a6w ,bo wiesz ,że od tego zależy twe życie

­

Opublikowano

pomysl sobie. zrobie brzuch, moze jakas laska poleci na rzezbbe ;) bo dziewczyny lubia umiesnionych facetow a nie jakies swinie sprosne :) bez urazy

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

pomysl sobie. zrobie brzuch, moze jakas laska poleci na rzezbbe ;) bo dziewczyny lubia umiesnionych facetow a nie jakies swinie sprosne :) bez urazy

z samym kaloryferem ?? ba , kaloyfer przy 70 kg ? kaloryfer wygląda przy minimum 100kg

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

@up

Widać, że nigdy nie miałeś kaloryfera, a tym bardziej go nie widziałeś ;)

" Najważniejsze w życiu, to być szczęśliwym "

Opublikowano

Hmm zmotywuję Cię tym, że efekt nie jest za długi, jeżeli odstawisz ćwiczenia : )

Polecałbym bardziej dobre odżywianie i codziennie ćwiczenia. Efekt może przyjdzie po dłuższym czasie, jednak nie pójdzie to tylko na brzuch : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...