Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Hecarim

TeamSpeakUser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak mogli byscie to podajcie mi buildy pod hecarima ! JUNGLE ! I RUNKI JAKIES DOBRE !!!!!!! JAK MACIE !
bo chce grac nim rankedy ( chce byc raczej tankowaty )

Wróciłem.
664501451058467508490.png

Opublikowano

Ehh nie mogłeś sam wymyśleć albo chociaż udawać, ewn po prostu linka byś mu dał ... moim drugim champem jest Hecarim mógłbym Tobie doradzić ale jak widzisz on już to zrobił ... chociaz z buildem się nie zgadzam w 100% i z tym, że Hecarim tylko tank ...

Opublikowano

To jak możesz to daj ten build ale nie chodzi mi o to ze to tylko tank ale chodzi mi o to zeby build zawieral cos ze tanky jest bo np. gram jaxem to lubie byc tanky na jungli (ranked !

Ehh nie mogłeś sam wymyśleć albo chociaż udawać, ewn po prostu linka byś mu dał ... moim drugim champem jest Hecarim mógłbym Tobie doradzić ale jak widzisz on już to zrobił ... chociaz z buildem się nie zgadzam w 100% i z tym, że Hecarim tylko tank ...

Wróciłem.
664501451058467508490.png

Opublikowano

@ref

Ten build ktory Ci podano jest najlepszy. Masterki sobie tylko zmien na bardziej deffensive np 9/21 i tyle.

Runy: esencje/znaki ad

Pieczecie/glify armor.

sstwc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...