Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Samochód klasy S

StuntMan492

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki kupić samochód do sprintów w klasie S? Myślalem nad Lexusem LFA. Macie jakieś inne propozycje? Oczywiście auto za IGC. A i z pakietu kart z samochodami dostałem Lexusa ISF Beauty. Dobry jest do sprintów w klasie B? Czy lepiej go sprzedać (lub zostawić i doładować SB na miejsce) i kupic Mazde RX7 RZ??

Opublikowano

LFA jest jednym z 2 wozów za IGC, które można ulepszyć do klasy S. Drugim jest Ford Mustang Boss 302 '12.

LFA bardzo dobrze przyśpiesza do 250, później jest niestety gorzej.

Mustang Boss 302 '12 jest bardziej do pościgów, chociaż jak umie się nim jeździć to do sprintów też będzie bardzo dobry.

Twój wybór, jak masz już LFA

Co do tego IS F to jest to bardzo średni wóz, nie będziesz nim wygrywał w klasie B.

Mazda RX7 RZ jest o wiele lepsza i nią już można powalczyć w klasie B.

Opublikowano

@Flinnowaty nie mam jeszcze Lexusa LFA :P Właśnie się pytam czy go kupić czy jest coś lepszego. Forda Bossa juz mam do pościgów a Lamborghini LP650-4 do dragów i teraz szukam samochodu do sprintów. Może być też samochód do sprintów w klasie A. A jak myślisz zostawić tego Lexusa IS F i kupić miejsce za SB na Mazde czy go sprzedać i w to miejsce kupić Mazde?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...