Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]

T4rcza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Chuja" ci zrobią za kazdą wartosc. Zapewne kradziez?

BO zajebałem kolesiowi konto na metku wartości 400 zł moge pójść do pierdla ?

Opublikowano

no to jak dojdą do ciebie ( a 100% ze dojdą ) to będziesz miał problemy

do pierdla nie ale pewnie jakiś ośrodek wychowawczy ( a tam cię nauczą )

na twoim miejscu już bym wyrzucił kompa przez okno i zerwał kabel sieciowy :D

nie rozumiem ludzi którzy kradną postacie/itemy w grze -.-

i jeszcze się chwali tym na MPC gratulacje :D

Opublikowano

Jezeli okradłeś konto w Metinie, to musiałeś wejsc na niego adres E-mail a to jest karalne:

Art. 268a.

§ 1. Kto, nie będąc do tego uprawnionym, niszczy, uszkadza, usuwa, zmienia lub utrudnia dostęp do danych informatycznych albo w istotnym stopniu zakłóca lub uniemożliwia automatyczne przetwarzanie, gromadzenie lub przekazywanie takich danych, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

§ 2. Kto, dopuszczając się czynu określonego w § 1, wyrządza znaczną szkodę majątkową, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.

§ 3. Ściganie przestępstwa określonego w § 1 lub 2 następuje na wniosek pokrzywdzonego.

Opublikowano

jak ukradniesz wartość pieniędzy rzeczy mniej niz 1000 zł mogą ci chuja zrobić ?

Jeżeli koleś jest ogarnięty i zgłosił sprawę na policję możesz mieć z tego tytułu jakieś nieprzyjemności. Do więzienia na 100% nie pójdziesz, bo jesteś niepełnoletni. Jedynie, gdzie mogliby Cię wysłać, to do poprawczaka, ale raczej na pewno skończy się na zwrocie konta/kasy.

Opublikowano

Jeżeli koleś jest ogarnięty i zgłosił sprawę na policję możesz mieć z tego tytułu jakieś nieprzyjemności. Do więzienia na 100% nie pójdziesz, bo jesteś niepełnoletni. Jedynie, gdzie mogliby Cię wysłać, to do poprawczaka, ale raczej na pewno skończy się na zwrocie konta/kasy.

Rly? Wiezienie? Poprawczak? Dostanie pouczenie albo kuratora.

Opublikowano

Rly? Wiezienie? Poprawczak? Dostanie pouczenie albo kuratora.

Napisałam, że do więzienia nie pójdzie na pewno. Nie ma takiej możliwości, bo jest nieletni. Napisałam także, że CO NAJWYŻEJ mogliby go wysłać do poprawczaka. :)

Opublikowano

Halo ? Policja ? Ukradli mi riba +9 w metinie, proszę ich zaaresztować xDDDDD

Jak ktoś jest głupi i daje się okraść to jego sprawa, kiedyś było głośno o sprawie, gdzie ścigali typa za kradzież eq czy tam konta w metinie, więc jak typ pójdzie na policję z adresami ip, to mogą do ciebie zawitać mili panowie i poprosić o zwrot riba xDDDDDDDDDDD

s2c77Oa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...