Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skille do MR2

MówMiWodzu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema jakie najlepiej włożyć skile do toyoty mr2 na sprinty ,widziałem ludzie mają różne a jakie są najlepsze (5 skili)? Sorry za takie dziwne pytanie ale już sam nie wiem każdy mówi inaczej . Z góry dziękuje za każdą odpowiedz oczywiście będzie like.

Opublikowano

Na pewno "Działanie Idealnego Startu", Moc i przedłużenie Nitra.

Ja bym dodał "Siłę kolizji", ponieważ czuć uderzenie np. w znak, im więcej gwiazdek tym lepiej.

Najlepiej wkładaj 3 gwiazdowe, albo 4 (jak masz).

Opublikowano

Wiesz co mr2 ma wgl w kosmos odlot na starcie :D

Ja wymaksowałem sobie idealny start i reszte włożyłem w moc nitro, bo odlecisz im na starcie, a tamci bd sie przepychac w tyle i tracic sekundy xD

No i jak wyżej, im więcej gwiazdek tym lepiej, proste :P

DARKVENOM22.png
Opublikowano

Moc Nitro, Przedłużenie nitro, Tam nie pamiętam jak się to nazywa, że zwiększa Obroty silnika i jak jesteś na 2-3 pozycji, to zwiększa twoje osiągi, Szybsze ładowanie Nitra.

Opublikowano

MR2 słynie z mocnego nitra i w tym kierunku trzeba zmierzać.

Po pierwsze, na pewno trwanie idealnego startu conajmniej 4 sekundy dłuższe.

Odnowienie nitra x2, żeby wymaksować, będziemy mogli częściej użyć nitra które jest bronią tego auta (50% to max)

Czas trwania nitra jak najdłuższy w 1 skillu czyli 40+

Ostatni ze skilli pozostaje do waszej decyzji, jest to zależne od ułożenia trasy i od 1 skilla.

Jeżeli czas trwania idalnego startu mamy maxymalny czyli 5.5 sekund to możemy włożyć moc nitra jak największy.

Jeżeli jednak nasz idealny start trwa krócej polecam wsadzenie wcześniejszych power ups zeby na starcie miec bardzo dlugie nitro.

Idealny start w zestawieniu z wcześniejszymi wzmocnieniami ma mniej więcej stosunek 8 sekundowy, co oznacza, że jeżeli mamy dłuższy start o 4 sekundy to powinniśmy mieć 4 sekundy wcześniejsze wzmocnienia, żeby użyć nitra od razu po zakończenu idealnego startu.

Na koniec podsumujmy idealny wg mnie setup:

1. Idealny start 4.5 sekundy

2. Długośc nitra +46%

3. Moc nitra +34%

4 i 5. Odnowienie nitra +50% (maksimum 1 skilla to 34% więc będziemy potrzebowali np 2x 3 gwiazdkowych, żeby osiągnąć 50%)

*4 i 5. Odnowienie nitra +34%, Wcześniejsze power upy +4-7 sekund

To chyba tyle :)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...