Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Minecraft triki JAK ?

lukn97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!

Mam pewną prośbę zwracam się do wasz ponieważ to jest mpcforum :) a ponadto jest tu wielu dobrych ludzi znjących sie na hackach i trika no dobrze tak więc ma pare pytań.Gram na serwerze majkrafci myślę ,ze większość ludzi grających w mc go zna serwer ma bd anty-hacki kiedyś dało się latac (10 sek po uderzeniu a nie tak normalnie )przechodzić przez sciany/sufit/drzwi itp ,Jednak teraz sie zmieniło i wszystko jest ,że tak powiem niemożliwie no i tera mam takie pytanie ponieważ na serwie jest taki gostek który potrafi :

- naprawiać itemy bez wydawania expa( an serwerze naprawianie niedziała kiedy np. naprawiam coś exp mi znika(pojawia sie dopiero [po ponownym wejsciu na serwa) a rzeczy użyte do naprawy wracają do starego stanu a rzecz naprawiona zniika )

- TELEPORTOWAĆ SIĘ DO GRACZY BEZ ICH ZEZWOLEŃ!!! (nie teleportuje go zaden admin czy jakos tak, on nie ma moderatora)

i to nie jest tak ze on mial homa czy jakos tak ponieważ akurat kopałem glow stona nad duży zbiornikem lawy w netherze i nagle pisze mi na privie siema

ja mówie o co chodzi ? a że mam wallhacka w noduście widze go nad sobą

- używać vanisha

sory za byki jeśli zrobiłem ,mam nadzieję ,że ktoś mi pomoże i przynajmnie częściowo odpowie na moje pytania

Pozdrawiam lukn97

P.S. prosze nie pisać mi czekoś takiego jak masz google ,uwieżcie szukałem -_* acha i nie dawajcie mi plugina do vanisha na serwa :P

Opublikowano

Nie ma, nie było i nie będzie takiego hacka.

Jest to po prostu admin z rangą gracza... inaczej nie miałby dostępu do tych komend, bo musiałby się włamać na server.

Opublikowano

posłuchaj zrozum na serwerze jest 4 adminów sprawdzałem nikogo nie BYŁO NIKOGO POWTARZAM i to nie ejst admin poniewaz to jest stary cziterek i nie ma adma wiec rposze nic z takich rzeczy zaden moderaot,admin itp NIKT !!

osobiscie raz widziałem jak latal przed sapwnem pvp i cisło gości na niewidzialności (to nie była potka nie było widać miecza w rece ponaddto mój ESP go nei widział :) )

Opublikowano

To czemu go nie zbanujesz (lub go nie zbanują)? :)

Posty - 25, 50, 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1300, 1500, 2000.

Opublikowano

juz znalazlem trik na mój cytat

- naprawiać itemy bez wydawania expa( an serwerze
naprawianie niedziała kiedy np. naprawiam coś exp mi znika(pojawia sie
dopiero [po ponownym wejsciu na serwa) a rzeczy użyte do naprawy wracają
do starego stanu a rzecz naprawiona zniika )

Opublikowano

teraz są zabezpieczenia ale da się je obejść ja obejdę każde zabezpieczenie bo znam się trochę na tym uczę się w technikum informatycznym bez znajomości języka programowania będzie ci cieżko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...