Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Broń dla początkowego Rifle

Sneakysu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Jestem nowy w tej grze i szukam jakieś dobrej broni, która nie ma za dużego recoila jak i też nie za małego. Broń ma być dla klasy Rifle. Zastanawiam się na Ak-47, czy to dobry wybór ?

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

AK jak to AK.. duży dmg duży odrzut,... czyki dość trudno do ogarnięcia . z tych łagodniejszych broni wybież coś z FAMASA mk3, K2 Raila, Remingtona r4 albo amd

21025763467572689828.png

Opublikowano

Dla RifleMana dobry jest ten początkowy karabinek: M4A1. Działaj nim do uzyskania Starszego Sierżanta I Klasy i kup sobie Remington R4 <- Duzy DMG , maly rozrzut, dość celny. :)

Opublikowano

ja z kolei radze sobie kupić 100 ap za 4,52zł i kupić jakiś toporek na 1 dzień i na następny dzień lub jeszcze jeden dzień dostaniesz FNC na zawsze, XP boosta 100% na tydzień chyba , i inne pierdółki i tak se exp

i jak dobijesz już większy level to radze zainwestować w capsule shop mi z 50k euro wyskakują jakoś 3 itemy

lub idź na co op serwery na PB:surwiwal i dobijcie tam 6 skrzynek i wyleci ci całkiem dobra broń na 7 dni i tak co tydzień jak dobijesz odpowiedni lvl to wtedy kupuj pare(sa 58para)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...