Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Nowa Reklama Na G1

travvian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pojawiła się nowa reklama na G1 dająca od 63 pkt do 157

M.i.n jest na proxy

polska

ukraina

franjca

wlochy

niemcy

usa?

canada?

i jakieś inne

Więc zbierajcie sobie pkt na g1 i kupcie wasze wymarzone famasy i mp7a1 a nie hackujcie :)

By was zachęcić napiszę że godzinę temu zrobiłem reklamy travian teraz mam 610g1i kupuje enginner trooper kit za 600g1 a w nim

MP7A1 Medic/Enginner

Pipe Wrench

Ammo Box

SuperMaster

Extra Clip A

A to wszystko na 30 dni!! I co najważniejsze możesz to kupić nawet na 1 LVL! Normalnie lesze niż hacki prawda?

A to nie wszystko!

Czy wiesz że możesz robić inne reklamy niż travian? możesz wbić bardzo wiele G1Credits i kupić inne itemy Np. "8 slot mania" a w tej mani do wyboru!

8th Slot: Gold MP7A1 (Medic) - 60 DNI

Cost: 800 G1 Credits

8th Slot: Gold Dual Scorps (Engineer) - 60 DNI

8th Slot: Camo AI-AW (Sniper) - 60 DNI

8th Slot: Gold M134 (Heavy) - 60 DNI

8th Slot: Gold M60 (Assault) - 60 DNI

Dozbierać 200 G1 to nie sztuka :)

I to lepsze niż hacki !!!

G1Credits zbierasz na www.gamersfirst.com/earn_g1c.php

Pomogę z G1Credits www.flash-chat.pl/chat.php?chatID=18lat <---- 18 bo to BYŁ czat erotyczny ^.-

Opublikowano

oj jakie wulgary poszły jeżeli tak reagujesz na byle co to co ty masz za rozpizdziaj w domu :)

Dawno nie grałem w warrock i ciekawi mnie gdzie są te reklamki daj większą rospiske dla zielonego :)

76561198090890807.png

Opublikowano

Właśnie napisz gdzie te reklamy są. Dokładnie po kolei gdzie wejść bo coś nie chce mi się wierzyć że zrobili coś takiego

Dobra napisałeś gdzie to robić tylko u mnie nie ma reklam, a jak w kliknę w np. free to się ładuje w nieskończoność

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

oj jakie wulgary poszły jeżeli tak reagujesz na byle co to co ty masz za rozpizdziaj w domu :)

Dawno nie grałem w warrock i ciekawi mnie gdzie są te reklamki daj większą rospiske dla zielonego :)

Link podałem w pierwszym temacie ale pewnie sam wiesz gdzie wejść :'P

Następnie musisz zmienic proxy np na francuskie, zmienić reklamy na free i to będzie ok. 2-4 reklama od góry.

Dla Cinka przykładowe 3 reklamy ;)

trar.png

Teraz się to przyda tylko tym co potrafią wbić g1. Potem napiszę prosty poradnik jak to robić :)

Pomogę z G1Credits www.flash-chat.pl/chat.php?chatID=18lat <---- 18 bo to BYŁ czat erotyczny ^.-

Opublikowano

NAPISZ JESZCZE W TYM TEMACIE W JAKI SPOSÓB I JAKIM PROGRAMEM ZMIENIŁEŚ PROXY ..

Miyoshi

Opublikowano

Mozilla Firefox.

Narzędzia>Opcje>Zaawansowane>Sieć>Ustawienia

Opcja 'Ręczna konfiguracja serwerów proxy'

W okienku 'Serwer proxy HTTP' wpisz Ip Proxy a w okienku 'Port' wpisz port.

Moim zdaniem najlepsze proxy są na www.freshproxylist.com/

W ie chrome i innych jest bardzo podobnie. Ale poszukać na forum lub google nie raczy? ;> bo wynik na wyniku tyle tego jest.

Opublikowano

Mozilla Firefox.

Narzędzia>Opcje>Zaawansowane>Sieć>Ustawienia

Opcja 'Ręczna konfiguracja serwerów proxy'

W okienku 'Serwer proxy HTTP' wpisz Ip Proxy a w okienku 'Port' wpisz port.

Moim zdaniem najlepsze proxy są na www.freshproxylist.com/

W ie chrome i innych jest bardzo podobnie. Ale poszukać na forum lub google nie raczy? ;> bo wynik na wyniku tyle tego jest.

Zaraz sprawdzę, jak będzie działać to jesteś mistrzem :D

Powiem że zmieniłem jak powiedziałeś proxy tylko przy każdym innym nie wczytuje żadnej strony ;/ co na to poradzisz ?

Miyoshi

Opublikowano

Tylko dobieraj proxy o niskim pingu albo nie wczyta Ci strony i pamiętaj że nie wszystkie reklamy dają G1 travian na 110% daje.

Jeśli chcecie mogę napisać bardzo prosty poradnik jak zdobywać G1.

#edit

Napisałem Ci byś dobierał proxy o małym pingu.

Patrz PW

Opublikowano

Tylko dobieraj proxy o niskim pingu albo nie wczyta Ci strony i pamiętaj że nie wszystkie reklamy dają G1 travian na 110% daje.

Jeśli chcecie mogę napisać bardzo prosty poradnik jak zdobywać G1.

#edit

Napisałem Ci byś dobierał proxy o małym pingu.

daj mi np jakieś proxy i ping na którym ty zrobileś te reklamy

Miyoshi

Opublikowano

nie wiem dlaczego, ale jak zmieniam proxy to mi żadna strona nie działa. Czy to do tego sposobu trzeba mieć np. neta z neostrady czy coś?

Dzięki wszystkim. którzy kiedykolwiek wstawili jakiegoś hack'a

Pozdro dla Herx'a, który biega w kółko, celując w niebo

Opublikowano

To jest wina wolnego netadla tego wybieraj proxy o niskim pingu nie więcej niż 3000

94.23.232.198:3128 ping 771

Opublikowano

Mam pytanie czy bys mogl dokladnie przedstawic rejestracje na travianie bo ja zrobilem trzy traviany na roznych proach i nadal nic nie dostalem :/

Opublikowano

Bardzo bym prosił o ten poradnik krok po kroku ;) moze byc na pw, i moze byc tutaj :) jestem w tym calkowicie ziolony... co prawda mam konto na chyba play spanie i mam tam 100 punktów (za rejestracje) klikałem w jakies reklamy ale nie dostawalem za to punktów o.O i prosil bym o jakies proxy i o wytlumaczenie o co w tym all chodzi xD

@@@@@@@@@EDIT@@@@@@@@@

http://www.youtube.com/watch?v=xEKpQvHO7hM - skąd w tym filmiku ten koleś ma tyle tych reklam? ja mam tylko dwie :( i w ogole troche strona u mnie inaczej wyglada

@@@@@@@EDIT@@@@@@@@

Mój błąd :P Nie doczytalem ze to nie playspan lecz www.gamersfirst.com/earn_g1c.php :DD

Ale i tak proszę o poradnik :)

@@@@@@ ZNÓW EDIT @@@@@

Tym razem proszę o jakieś dobre proxy bo na tych które podałes mi zadna strona nie działa :((

(nie próbowałem wszystkich)

@@@@@EDIT@@@@@@@@

Jak sie loguje na gamersfirst i klikam earn g1 points czy cos takiego, klikam free i wyskakuje takie zdanie: "Sorry, there are no offers available for you at this time."

Nie mam pojecia czy to wina prox czy czego... o.O Czy mógłby mi ktoś pomóc?

MOJE GG : 8179576

Opublikowano

a to za 128 z jakiego proxy brales? i za 92 bo ja znalazlem 2 po okolo 60

sory ze 2 posty ale zapomnialem sie a travvian dasz gg?? pogadalibysmy troche mam pare pytan

MOJE GG TO 4466617 napisz do mnie <><>travvian<><>

Opublikowano

to wina proxy bo akurat to co miales nie mialo reklam wez ip jakies usa albo francja tam jest duzo reklam ale wiekszosc nie dziala :(

i jbc to ja caly czas czekam na odp w sprawie tego na jakim proxy jest ten travian za 128 pkt?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...