Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SURA BM 86LV JAKA BROŃ, GDZIE EXPIĆ?

krambek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko,

Mam surke bm 86 lvl skille G i nie wiem jaką mam mu kupić broń oraz gdzie expic nim :D bd wdzieczny za pomoc !!!!!

Wydaje mi sie ze nie masz eq na grote wiec polecam podropic/poexpic w red lasku do 88/90.

sstwc.jpg

Opublikowano

W ogóle BM się EXPi :O ??? Ja bym polecił tobie znaleźć sobie spoko gildie i kogoś z 100lv i niech on Cb expi...

Opublikowano

Jeśli chodzi o broń to najlepsza w twoim wypadku była by truta +9 z sr 35+ i kd +4 do expa.

Jeśli zaś chodzi o exp to wątpię że dasz rade w grocie v2 , chyba że skołujesz 2 osobę do PT żeby Ci pomagała

bić oraz jakiegoś silnego buffa.

u6pv.jpg

Opublikowano

Wg Mnie to albo truciak sr 40+ ew święty miecz 2x grota kd exp + full na grote abs strzały + buff 40%+

Bez tego się nie ruszaj nawet, exp w lesie jest nieopłacalny.

Pozdrawiam tego pana co napisał, że BMem się nie expi ;>

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

Polecam do expa FMS+9 50sr+.

Taki kosztuje o wiele mniej niż truta +9 małe średnie, a biłbyś jak truta 40sr.

FMS łatwo i tani kupisz przez te zmianki ze skrzyni uczucia.

Opublikowano

W ogóle BM się EXPi :O ??? Ja bym polecił tobie znaleźć sobie spoko gildie i kogoś z 100lv i niech on Cb expi...

BM jest lepszy w expie niz nawet ninja dagger/archer(bez poli) z buffem i ochronka na p:), widzialem filmiki jak expia BM'ami w grocie wiec jednak da rade.

Polecam do expa FMS+9 50sr+.

Taki kosztuje o wiele mniej niż truta +9 małe średnie, a biłbyś jak truta 40sr.

FMS łatwo i tani kupisz przez te zmianki ze skrzyni uczucia.

Zebys sie nie zdziwil ze fms +9 sr 50+ kd +4 nie jest wiecej wart niz truta +30sr z kd +4 :).

sstwc.jpg

Opublikowano

oj malo wiesz na temat bm w grocie na tym lvl wysmienicie sobie radzi ta postac pare innych postaci by pozazdroscilo expa

Opublikowano

UP BM ? No ale weź teraz kupuj 2x EQ. EQ na PVP/wojny i EQ na EXP. :P

Jak kto woli ja, nie miałem jeszcze nigdy bm powyżej 55lv wieć sie nie wypowiem

Opublikowano

Raczej każdy dobry gracz ma kilka kompletów eq, exp, pvp. Sądzę że większego lv niż 70 nie miałeś UP

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

Siemanko,

Mam surke bm 86 lvl skille G i nie wiem jaką mam mu kupić broń oraz gdzie expic nim :D bd wdzieczny za pomoc !!!!!

BM to postać którą w ogóle sie nie expi . Powinieneś mieć tylko eq do pvp. Znajdź wp'ka 100+ i wtedy on cie podexpi , tak to powinieneś mieć trute +9 , ale tylko do osobistego zarobku w red lesie.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

BM to postać którą w ogóle sie nie expi . Powinieneś mieć tylko eq do pvp. Znajdź wp'ka 100+ i wtedy on cie podexpi , tak to powinieneś mieć trute +9 , ale tylko do osobistego zarobku w red lesie.

BM się nie expi?... Prosze cie... . Ochronka, dobre buffy i napierdalasz spota.

CO do tematu to Kup trute +9 sr 30+ + do ego najlepiej grota.

fs_pc.png

Opublikowano

Jak dla mnie BM nie jest postacią do EXP i jak kolega UP2 napisał lepiej mieć woja/sure która będzie nas expiła lub gildia.

Opublikowano

Najlepsza bron: truta jak najwieksze śr

Reszta eq to jak najwiecej na diably i grota wita :)

Kocham Pomagać ludzią w grze i na forach.

Nie interesuja mnie +/-

etinpl1309962255u15607.jpg

Opublikowano

jak byś miał sure WP 75 lv,to bierzesz w pt tego bma i ciśniesz tym wpkiem całego Spota na zinach i taki exp najlepszy.

Albo zakupić full eq na grote .

Ker169.gif

Opublikowano

Prosze, nie piszcie ze bm nie jest do expa, bo kazda postacia sie dobrze expi jak sie umie.

Bezsensowne takie posty typu,, bm sie nie expi'' .

Ciekawe jak wbija 99lv solo szaman leczenie?GM daje mu expa? Nie sadze.

sstwc.jpg

Opublikowano

Napisał gdzie ma expic BM a wy tu piszecie o jakichś tam wp i wojach.

Siemanko,

Trutka sr 35+ +9 kd +4 do tego biżu diabelki, strzalki, ewentualnie cos na blok, buff, ochronka i cala filozofia. Exp wlasnie takimi klasami, profesjami daje najwiecej satysfakcji z gry. Pozdrawiam wszystkich dla ktorych exp takimi profesjami jak bm, healer jest niemozliwy.

Opublikowano

Jedynym rozwiązaniem odnośnie expa jest grota v2. Posty typu "bm sie nie expi" powinny być nagradzane, wkońcu taki przebłysk inteligencji nie na codzien sie widzi. Kazdą postacią da się expic efektowanie, najtrudniejsze jest to archerem ale i nim da sie expic, nawet bez poli. Kluczem do sukcesu jest po prostu buff i dobre eq. Broń tak jak już pisali , dobra truta aczkolwiek warto zwrócić uwagę że najtańszym rozwiązaniem była by truta sr około 25 + 20 grota. Ogólnie powinieneś mieć w eq około 70% na grote, troche na strzały i absorbacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...