Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Modifyworld, use-material-names: true. Jaki parametr dla głowy?

marcoral

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was bardzo serdecznie, mam problem. Mam zainstalowany plugin modifyworld, umiem się nim dobrze posługiwać, ale teraz potrzebuję Twojej pomocy. W configu mam ustawiony parametr use-material-names: true i bardzo mi zależy, aby taki został (mam na serwerze pex-a dla grup o długości 2000 linijek i zmiana nazw na ID zabrałaby mi pewnie sporo czasu i wprowadziła niepotrzebny burdel), jednak teraz stanąłem przed problemem. Chcę zrobić tak, aby gracz nie mógł wyrzucać czaszki Steve'a. I tutaj jest pies pogrzebany... wprawdzie oryginalne ID działa, ale tylko na parametrze use-material-names: false. I tutaj pytanie - jaka jest nazwa "pisana" czaszki gracza? Próbowałem chyba wszystkiego, odpowiedź na te pytanie pomoże mi zaoszczędzić ok 3h mozolnego przemiału PEXa.

BTW: Permisje na crafting są zbugowane na 1.5.1 prawda?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Na prośbę autora, kosz.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...