Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wóz klasy A

Borkosix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie Samochody Są najlepsze za igc.

Dobra Samochody Które posiadam to

BMW M3 GTS

Lambo 650-4rodastare

Lexus lfa

Ford mustang boss 302`12

Co moge jeszcze kupić ale coś z klasy a ;D Mam 3miliony 403 409 igc

poszukuję auta szybkiego jak i dobrze skrecajacego :)

Data żeby nikt sie nie pomylil 17.04.2013 xD

borkosix.png
Opublikowano

Jak na razie to najlepsze wozy za IGC już tak naprawdę masz.

Boss '12 jest idealny na pościgi, M3 GTS na wyścigi i sprinty, a Murcielago Roadster na dragi.

Polecam ci Astona Martina DBS, jest bardzo podobny w osiągach i prowadzeniu do V12 Vantage, według mnie jest nawet lepszy.

Możesz też pokupować sobie coś z niższych klas, np. Pontiaca Solstice GXP i Mazdę RX8.

Szczególnie polecam Pontiaca, który po tunningu jest jednym z najlepszych wozów w klasach C/B.

Opublikowano

Jak na razie to najlepsze wozy za IGC już tak naprawdę masz.

Boss '12 jest idealny na pościgi, M3 GTS na wyścigi i sprinty, a Murcielago Roadster na dragi.

Polecam ci Astona Martina DBS, jest bardzo podobny w osiągach i prowadzeniu do V12 Vantage, według mnie jest nawet lepszy.

Możesz też pokupować sobie coś z niższych klas, np. Pontiaca Solstice GXP i Mazdę RX8.

Szczególnie polecam Pontiaca, który po tunningu jest jednym z najlepszych wozów w klasach C/B.

A Powiedz mi moze masz go . Audi z klasy a.
borkosix.png
Opublikowano

Tak, mam ten wóz. Audi R8 5.2 to dobry solidny wóz, ma bardzo dobre osiągi, ale jego wadą jest dość słaby kąt skrętu, przez co bardziej sprawdza się na mało krętych trasach.

Na krętych ciężko będzie nim wygrać.

Opublikowano

hmm a co polecacie z klasy b/c :)

Te wozy, o których ci wcześniej wspomniałem, czyli Pontiac Solstice GXP i Mazda RX-8.

Pontiac będzie lepszy, po tunningu jest to zdecydowanie najlepszy wóz w klasie C i jeden z najlepszych w klasie B.

RX8 też jest bardzo dobra, ale nie aż tak dobra jak GXP.

Opublikowano

Te wozy, o których ci wcześniej wspomniałem, czyli Pontiac Solstice GXP i Mazda RX-8.

Pontiac będzie lepszy, po tunningu jest to zdecydowanie najlepszy wóz w klasie C i jeden z najlepszych w klasie B.

RX8 też jest bardzo dobra, ale nie aż tak dobra jak GXP.

Dobra a ten gpx musi miec dobry wklad ultra?. bo ja niemam zaduzo...
borkosix.png
Opublikowano

Dobra a ten gpx musi miec dobry wklad ultra?. bo ja niemam zaduzo...

Jeżeli będziesz go chciał robić do klasy C to nie, ale jeśli do B, to tutaj już trzeba dać mu mocne części ultra.

Opublikowano

Dobra wrócmy do klasy a kupilem gtx i jest ok. wiec moze cos z a ? takiego dobrego

Aston Martin DBS

Jest to samochód z dobrym prowadzeniem, przyśpieszeniem i przyczepnością ale ma małą Vmax, która jest mało odczuwalna podczas jeżdżenia krętych tras.

Polecam!

Opublikowano

Aston Martin DBS

Jest to samochód z dobrym prowadzeniem, przyśpieszeniem i przyczepnością ale ma małą Vmax, która jest mało odczuwalna podczas jeżdżenia krętych tras.

Polecam!

Hmm jak polecasz nie raz sie słuchałem twoich rad więc zakupie :) i ulepsze odrazu :D

EDIT!

SUPER AUTKO POLECAM SAM. ALE DOBRA OCEŃCIE MI AUDI

borkosix.png
Opublikowano

Hmm jak polecasz nie raz sie słuchałem twoich rad więc zakupie :) i ulepsze odrazu :D

EDIT!

SUPER AUTKO POLECAM SAM. ALE DOBRA OCEŃCIE MI AUDI

Jeśli chodzi Ci o RS8 5.2 to jest to średni samochód.

Ładnie przyśpiesza, dobra przyczepność, dobre nitro ale mały kąt skrętu.

Ty samochodem można jeździć wyścigi, ale nie na krętych trasach.

I zależy to też od kierowcy. Mi osobiście fajnie jeździ się nim np. na Dover Street.

/edit

Jest jeszcze Audi RS8 4.2. Tylko ono jest dużo słabsze niż 5.2.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...