Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gunz Ijji Wasze Problemy

villo17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Czytam co jakiś czas forum gunza i pojawiły się jak zauważyłem problemy co do instalacji. Chciałbym w moim małym poradniku Wam jakoś pomóc .

Chodzi mi o instalacje tego całego "REACTORa" po zainstalowaniu gry i próby włączenia go pokazuje Wam się Error 3002 <- Czy jakoś tak :P Chcieli byście się dowiedzieć jak to usunąc to czytajcie dalej :P .

Cały proces instalacji

-> Wchodzicie w gunz.ijji.com

-> Klikacie w Game start

-> Pokaże Wam się całe okno instalacyjne. Klikacie gdzie chcecie sobie to zainstalować np. D:/Villo/Gunz no i instalujemy

-> Gdy już wszystko zainstalujecie włączacie Rectora (UWAGA ! Gunz oraz Reactor zainstalujcie w innych folderach !)

-> Teraz wydaje Wam się, że wszystko ok włączacie Gunz i error

Zapewne nie wiecie jak to naprawić ...

-> Gdy wyskoczy Wam error dajcie ok

-> Następnie pod Game Start w Reactorze IjjI kliknijcie Repair

-> Wszystko powinno działać :PP

Mam nadzieje, że w jakimś stopniu Wam pomogłem. Przepraszam, że cały poradnik nie zawiera SSów, ale nie miałem czasu na ich wstawianie :P

Myślę, że wszystko już Wam działa. Jeśli macie pytania piszcie pod tematem B)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

ja mam problem podobny ale pisze 96 i wogole gdzie jest ten repair??

@edit

teraz juz wiem gdzie jest przycisk ale mi sie wogole nie chce reaktor wlaczyc pisze ze niemoze sie update zrobic jezeli jest to mozliwe chcial bym zeby ktos wzucil mi caly plik z gunzem i reaktroem juz zainstalowanym

@down

mam dokladnie to samo ;/

Opublikowano

heh mi tez się reactor zrypał i nie działa :), ściągam nowy i dalej dupa ... reinstal nie pomaga, próbowałem odpalić gunz przez stronkę ijji ale odsyła mnie do reactora ;/

Opublikowano

Panowie a nieprobowaliscie od nowa zrobić reinstal ? Ściągnij na nowa reactora i próbuj. Nie wiem o co może chodzić. Moim zdaniem wszystko powinno być ok.

Lenart. - Spróbuj zassać reactor z innej www ,

Opublikowano

próbowałem, nie pomaga :/ pobrałem z innej strony Gunz jak i Reactor i nie pomaga :)

Opublikowano

Z innymi grami nie masz jakiś problemów, coś nie chodzi nie chce się włączyć ?

• 1 rok później...
Opublikowano

mi gunz podczas uruchamiania wyskakuje błąd w sensie wyślij nie wysyłaj :/ i tyle z tej cudownej gry eh... reactor rozwalił całą przyjemność

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...