Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Mistrz Tuningu

Gość xRudy102

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jako pierwszy w całej społeczności odblokowałem Forda Fokusa RS powiem tak osiągi ma jakie ma, ale jest on naprawde szybki i prowadzenie ma najlepsze z gry <3 Są w nim części takie jak wsadziłem i jedzie 350, a na ultra 400 pewnie pojedzie <3

30rw313.jpg
34gszf7.jpg

Opublikowano

Też uważam, że skoro 400 na ultrasach wyciągają tylko najlepsze Lambo, Koenigi czy Porschaki to taki wózek, który nie wiem czy jest w stanie przekroczyć klase A może pojechać 400 :D

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Pfff hahaha najlepsze prowadzenie!!!
Rozwaliłeś mnie. xD
Auto jest słabe nie słuchajcie!

CPU: Intel Core i3-2350M, 2.3GHz

Memory: 6GB

Graphics: NVIDIA GeForce 610m (2GB)

Operating Systems: Windows 7 x64

Opublikowano

Skąd wiesz? daj screena, że je masz na yt filmików jego nie ma :) Gram w tą grę dłużej niż wy wszyscy po praktycznie od początków bety jak się płaciło 50zł za grę..

Prowadzenie ma najlepsze ;)

teraz na tych częściach co mam w garażu no jedzie te 320 na nitrze .

Peter@

Jest tylko 2 max 3 dzisiaj spotkałem jednego, ale on chyba miał tego co kiedyś sprzedawali bo nawet piszę, że 0% osób zdobyło to osiągnięcie co prawda, to, że jest 0% nie znaczy, że nikt nie ma .

Opublikowano

Masz tego Forda pewnie wszyscy co napisali komentarz nie mają go, a piszą . Nie macie nawet gdzie zobaczyć go bo na YT też go nie ma.

~Close ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...