Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prezentacja] Rookie Nowy serwer! Nowe doznania! nowy legion!

Kotlet95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak każdy gracz pewnie wie, patch 3.9 wchodzi w życie, a wraz z nim nowy serwer! Rookie!

http://www.aionfreetoplay.com/website/coming_soon.html

A my, z nie pohamowaną rządzą stworzenia dobrego, własnego, pierwszego, polskiego legionu, na dobrych zasadach, zasadach innych niż wszystkie, nie możemy nie wykorzystać tej jakże wspaniałej okazji na stworzenie czegoś potężnego! Tak więc zapraszamy do naszej skromnej, lecz zaje*istej ekipy, z którą startujemy na nowo!

Legion będzie nosił nazwę: RadicalZ i będzie rekrutował na dwa stanowiska:

-stanowisko potężnego Centuriona, który będzie miał ogromne zadanie wbić z naszą ekipą top 3 w rankingu legionów, chodzić z nami na instancje, pvp, tiamat i te sprawy

-stanowisko zwykłego, prostego legionowicza, który będzie żył własnym życiem i grał wg. własnego uznania, będzie miał prawo i będzie mógł na nas polegać w sprawie pvp, czy instancji, jednak nie będzie to jego obowiązkiem.

Oczywiście nie będzie się traktować jak w jakiejś armii, wszystko na spokojnie, wszystko bez stresu, więc nie masz co przejmować się naszymi charakterami, ponieważ nie jesteśmy jakimiś dreskami, cwaniaczkami, czy kozaczkami, nie tępimy za charakter, czy wygląd, chyba, że jesteś jednym z wymienionych wyżej :P

Nie zależy też nam na twoim stażu, wszystkiego możemy cię nauczyć, wszystko pokazać, zależy nam tylko na twojej determinacji, żebyś był w stanie osiągnąć z nami cele opisane wyżej.

Uwaga! Wymagamy Skajpaja!!! My, jeśli gramy, to przesiadujemy na nim praktycznie cały czas, od ciebie wymagamy tylko siedzenia przynajmniej na nasłuchu podczas akcji ala Instance, PvP.

Kontakt przez forum, bądz skajpaja (kapitan_schabek)

Buya!

Opublikowano

a no to dziękuję bardzo :) tak też myślałem :)

bo się zastanawiałem nad tym czy możliwe żeby frog dał mi bana na IP na wszystkie ich produkty :P

1452284540-syg_sashimo.png

Opublikowano

no właśnie nie mam ;/ od wczoraj nic nie przyszło ;/ a jak daję żeby wysłało jeszcze raz to zaś wyskakuje (strona nie działa ) a jak robię znowu na tym samym e-mialu oraz nicku konto to też nie działa ;/

1452284540-syg_sashimo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...