Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Jak zaczeła sie twoja przygoda z L2 ? :)

HeeCreator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim , zakładam taki temat z ciekawości , jak zaczynały sie wasze przygody z Lineage 2 ,

w moim przypadku był to serwer EPI , Polski serwer , c4 i było to ok. 4 lata temu o ile dobrze pamiętam , jak nie więcej , a jak zaczeła sie wasza przygoda? :D

Może macie jakieś screeny ? Ja niestety nie ;/

Opublikowano

Witam. Pierwszy raz gralem na l3hobby serwer byl postawiony na C3 dobrych 7 lat temu, pierwsze zabawy zaczynaly sie w kafejce internetowej :)

13shXw3.jpg

Opublikowano

Hmmm... W moim przypadku było to oglądanie gry wujka, gdy miałem 5 latek :D Tak mi się to cholernie spodobało, że prosiłem i prosiłem żeby pozwolił mi pograć ;> Pierwsza postać jaką wtedy miałem to chyba dark wizard na ~20 lvl'u. Był to jakiś low rate c4 serwer. Później jakiś miesiąc później próbowałem robić bladedancer'a xD Od tamtego czasu ta postać jest dla mnie jak powrót wspomnień. Kojarzy mi się ona z ikonkami skilli oraz bieganiem za dualami xD

ahhhhh... Stare dobre czasy ;)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam :) moj pierwszy server to Eternal Sin c4 jakies 5-6 lat temu :) pierwsza postac to Tyrant :P i te mile wspomnienia z luku i tego atak speedu :P byly to czasy zanim wskoczyly na server sami donaci :P fajna i przyjemna gra wraz z wlascicielem klanu OverChief :) (jesli ktos mialby do niego kontakt to bardzo poprosze) chcialbym wrocic do wspolnej gry z tym klanem i ally :) dzieki nim poznalem ta gre i dziekuje im za wspaniale spedzenia czasu w przyjemnym gronie :)

Opublikowano

U mnie było tak ... Mój kuzyn zawsze grał w l2 - no i jak dostałem kompa, coś ok. c2-c3 no to zaczeliśmy razem grać, nie pamiętam na jakim serwie, ale ostatni jaki pamiętam to stary existence, to były czasy ;) Grałem wtedy chyba Gladiatorem, z 75-76 level miałem.

//gif w sygnie

Opublikowano

Kolesie z mojej miejscowości naciągli mnie do gry 4 lata temu na DN ;) Nie umiałem grać, odpuściłem sobie, a teraz powróciłem i gram na L2 Cleaver ;)

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...