Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Loki

PanZycia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, grając na prawie każdym trybie przeważnie jest dwóch Lokich, jeden u nas a drugi u nich. Jest to najpopularniejsza postać czy po prostu na takie mecze trafiam? Często widzę jak tą postacią mają ratio 5.0 (kill/dead) czy ta postać jest taka kozacka, każdy nią tak owni czy trzeba umieć nią grać jak to jest?

Opublikowano

Jest to najłatwiejszy bóg do ogarnięcia. Skill dzięki, któremu stajesz się niewidzialny. Boskie ulti do dobijania+stun. Każda postać jest kozacka jak umiesz grać nią.

1365425281-U294119.png

Opublikowano

Rzeczywiście Loki jest bardzo mocną postacią, po prostu trzeba umieć nim dobrze grać, trzeba się zapoznać z jego skillami, możliwościami itd. Wtedy będziesz wiedział jak grać, jaką taktykę stosować itd.

Opublikowano

Do pewnego czasu Loki był na prawdę dobry. Jednakże z zeszłotygodniowym patchem strasznie go znerfili. Jego physical damage spadł z 150-100%, więc teraz już nie jest, aż tak mocny, co nie oznacza, że nie jest nadal dobry :).

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

Do pewnego czasu Loki był na prawdę dobry. Jednakże z zeszłotygodniowym patchem strasznie go znerfili. Jego physical damage spadł z 150-100%, więc teraz już nie jest, aż tak mocny, co nie oznacza, że nie jest nadal dobry :).

I dobrze, wkurzało to że grasz sobie fajnie i podchodzi Ci taki wymaksowany Loki i bierze Cie na 5 hitów. Już od dawna czekałem aż zniżą mu dmg i się doczekałem ;d A co do tematu to w sumie mi się ta postać kojarzy głównie z tymi którzy nie umieją grać więc grają najłatwiejszymi postaciami ;d

Opublikowano

I dobrze, wkurzało to że grasz sobie fajnie i podchodzi Ci taki wymaksowany Loki i bierze Cie na 5 hitów. Już od dawna czekałem aż zniżą mu dmg i się doczekałem ;d A co do tematu to w sumie mi się ta postać kojarzy głównie z tymi którzy nie umieją grać więc grają najłatwiejszymi postaciami ;d

Masz rację w szczególności na Arenie kiedy grasz jakimś Magicalem, jak Loki rzucił się na Ciebie nie miałeś szans nic zrobić, teraz zostaje nam trochę HP, dzieki czemu pada.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...