Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]nie ogarniam tej gry

alemamfaze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po co ja to pobieralem jak to taki shit jest. nie moge nikogo trafic i moge tylko 3 samolotami latac podczas bitwy ktora trwa 20 minut a padam jak lama. a 2 tier to za 5 lat kupie sobie chyba taki drogi

Age is just a number :)

Opublikowano

To nie jest shit.... Tu trzeba brać pod uwagę kąt (jak samolot skręca to nie strzelasz prosto w niego tylko ciut przed nim....) to jest realistyczna gra.... A jak padasz używaj w.s.a.d do manewrowania :) Nie leć prosto, często zmieniaj kierunek lotu i kryj się za skałami itp :D (za górami ) Potrenuj troszkę i na 100% ogarniesz i przekonasz się, że ta gra jest godna uwagi :)

Opublikowano

inni mnie trafiają, ale ja raz na ruski rok trafie i dostaje marne grosze za trafienie. pogram jeszcze troche a jak nie bede dawal rady to gram dalej w wota

Opublikowano

Ustaw sterowanie mychą, polataj kilka walk i ogarniesz. Nigdy nie grałem w takie gry, a zacząłem ogarniać po drugiej bitwie^^

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Ustaw sterowanie mychą, polataj kilka walk i ogarniesz. Nigdy nie grałem w takie gry, a zacząłem ogarniać po drugiej bitwie^^

a mam problem ponieważ mam 2 tier chyba i nie moge kupic 3 jest napisane musisz miec wyzszy stopien w silach tego kraju ocb?

Opublikowano

a mam problem ponieważ mam 2 tier chyba i nie moge kupic 3 jest napisane musisz miec wyzszy stopien w silach tego kraju ocb?

Jeśli chcesz kupić samolot z 3 tieru, a nie możesz, to musisz w tej nacji wbić ten 3 poziom.

Opublikowano

zagraliście 2 razy i już mówicie ze to shit

gra jest super lepsza od WoT jeszcze jak wejdą jednostki nad ziemne i flota będzie zarąbiście

slawek130.png
1390144171-U592769.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja dziś Zacząłem grać. Mało jest (przynajmniej brak bardzo popularnych) gier tego typu. To nie to samo co cod itp tu musisz brać pod uwagę kąt i szybkość. A to że zaras padasz to oznacza że nie pilnujesz swoich tyłów zawsze musisz patrzeć jak lecieć by nie złapać ogona np: Atakuj po obrzeżach głównej bitwy. Ja w pierwszej bitwie kiedy goniłem jakiegoś bryta wpadłem na swojego w drużyny i obaj polegliśmy :D a i wjechałem w niego od tyłu :P. Moge coś tłumaczyć błędnie ale sorry dziś zaczełem i to są moje pierwszr opinie.

sygnaturap.jpg

Opublikowano

Ja dziś Zacząłem grać. Mało jest (przynajmniej brak bardzo popularnych) gier tego typu. To nie to samo co cod itp tu musisz brać pod uwagę kąt i szybkość. A to że zaras padasz to oznacza że nie pilnujesz swoich tyłów zawsze musisz patrzeć jak lecieć by nie złapać ogona np: Atakuj po obrzeżach głównej bitwy. Ja w pierwszej bitwie kiedy goniłem jakiegoś bryta wpadłem na swojego w drużyny i obaj polegliśmy :D a i wjechałem w niego od tyłu :P. Moge coś tłumaczyć błędnie ale sorry dziś zaczełem i to są moje pierwszr opinie.

:) dodaj mnie do znajomych rafal130 polatamy sobie kiedyś razem :) będziemy sobie osłaniać ogon :P

slawek130.png
1390144171-U592769.png

Opublikowano

Jak możecie powiedzieć, że gra lepsza od WoT, skoro to dwa inne typy?

Może chodziło o system gry. Przyznasz że obie gry są podobnie zbudowane i działają na tej samej zasadzie.

sygnaturap.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...