Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wyjście z gry i próba wznowienia gry.

hint11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Otóż przed chwilą napotkałem pewien problem.

Może opiszę całą sytuację:

Podczas rozgrywki musiałem zrestartować grę, ponieważ mój internet zaczął szwankować.

Po naprawieniu błędu z internetem, chciałem wejść do gry ponownie, lecz wyskakiwał komunikat o nieudanej próbie połączenia się z serwerem http. w którym zatwierdzałem opcję "ponów próbę".

Starałem się odczekać godzinę aby rozgrywka się skończyła (wyszedłem w 28-mej minucie).

Niestety teraz, 2 godziny po problemie, gdy loguję się do gry, cały czas wyskakuje mi komunikat o opuszczenie rozgrywki.

Za każdym razem kiedy wybieram opcję "odnów połączenie" wyskakuje mi wyżej wymieniony komunikat.

Wątpię, żeby rozgrywka na summoners rift trwała 2 godziny i 36 minut :D

Proszę o pomoc!

Dziękuję z góry.

1365954711-U52460.jpg

Opublikowano

Mysle, ze to nie jest wina firewall'a, poniewaz wiele razy "naprawialem" polaczenie w ten sposob i wszystko bylo w porzadku.

Co do kolejek, mysle ze nie TU tkwi problem.

P.s.

Wybaczcie za brak polskich znakow, pisze z telefonu i autokorekta wylaczona :D

@Edit

Nie ma mnie teraz przed komputerem i nie wiem czy problem przypadkiem sam sie nie rozwiazal :D

1365954711-U52460.jpg

Opublikowano

Trzeba czekać aż serwer tak jakby zapomni o tym matchu, kiedyś dzieliłem konto z kolegą wygrali gre ale wyszedł poprzez menedżer zadań, i czekaliśmy od 14 do 19. Raczej musisz poczekać

Opublikowano

Rozumiem, najwyżej trochę poczekam.

Będę na bieżąco informował o ewentualnych sukcesach. :)

1365954711-U52460.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...