Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Irelia na normalach

TrueFaith

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki build proponujecie ? Top we dwójkę, lekko pod survi. Myślałem o czymś w stylu Tabi/Merki, Hydra, Tasak, Lodowy, Krwio, GA, ale ja to tam sobie mogę myśleć ;p

Opublikowano

Dobra to jedziemy aha jeszcze tam pytales poco trinity po to ze irelia moze spamic skillami wiec sie przydaje szczegolnie ta pasywa z itema ;)

OBOWIE MERKUREGO NA FURIE ALBO TABI NA FURIE

KONIEC ROZUMU

TRINITY FORCE

PLEMIENNA ZROBJA

G A (ANIOL STRUZ)

OSTRZE NIESKONCZONOSCI
DOBRA JESZCZE TAK KOLEJNOSC OCZYWISCIE JAK CHCESZ TO SA ITEMY KTORE MOIM ZDANIEM SA BARDZO DOBRE LECZ IRELIA FULL AD I SPEED ATAK TEZ NIEZLA ALE TO JUZ TAKI BARDZIEJ PAPIER ;)

DAJ LIKE NIE ZALUJ ;)

P.S mialy byc obrazki niewyszlo ;)

Opublikowano

A coś bardziej pod AD ? i po co mi trinity :P

Od zawsze wiadomo ze ten item na Irelie jest najlepszym itemem. Z tym itemem ma tak wielkiego dmg ze to jest naprawde bardzo dziwne.

sstwc.jpg

Opublikowano

Koniec Rozumu na początku czy końcu ? Bo widzę że każdy hit zadaje +42 AP, chociaż zniszczonego ma dobre użycie... A może Trinity po butkach jak takie OP ?

Opublikowano

Koniec Rozumu na początku czy końcu ? Bo widzę że każdy hit zadaje +42 AP, chociaż zniszczonego ma dobre użycie... A może Trinity po butkach jak takie OP ?

Moze ewentualnie zamienic, kiedys w s2 tak sie robilo.

sstwc.jpg

Opublikowano

Masterki standard 21 9 pod AD ?

Czyli build byłby butki X, trinity, zniszczonego, warmog, ga, koniec rozumu ? o ile dobrze zrozumiałem tą podmiankę ;p

Zaraz idę testować na PBE, wyczuwam fajną postać

Opublikowano

Masterki standard 21 9 pod AD ?

Czyli build byłby butki X, trinity, zniszczonego, warmog, ga, koniec rozumu ? o ile dobrze zrozumiałem tą podmiankę ;p

Zaraz idę testować na PBE, wyczuwam fajną postać

Koniec rozumu mozesz zamienic na zefira ale ogolem dobry build.

sstwc.jpg

Opublikowano

Irelia mój jeden z bardziej ulubionych champów. Opiera się ona na AA więc trza na niej składać AS głównie. Osobiście gram na czymś takim:

tabi/mercki(zwykle to pierwsze, chyba że ap na linii to mercki),cutlass z blade,trinity,zephyr,omen,malmortius/bulwark(jak więcej tanky to bulwark, jak mniej to malmortius) i kończe blade, bardzo przyjemny build, spore survi, sporo resistów no i dmg i as ogromny. Irelia jest bardzo podobna do Jaxa, potrzebuje ona sporo AS, zephyr,trinity oraz blade to idalne itemy nanią, z tymże gdy zrobisz mercki zamiast zephyra zrób wit's end lub youmuu ewentualnie. Ogółem to dwa buildy proponuje sprawdzić na jakim lepiej ci się gra:

mercki,blade,trinity,wits end,omen,warmog = tutaj mamy spooore survi i sporo armora jak i mresa, build mocno tanky

tabi,blade,trinity,zephyr,omen,bulwark/malmortius = mniej survi, ale lepsza mobilność, CDR i dmg

Core itemy:

cutlass,stinger/recurve bow(zaleznie co składasz czy zephyr czy wits end, buty 2, phage, pasek na HP, potem zwykle lece trinity zephyr/wits end kupuje aegis koncze blade koncze omena i aegis w bulwark

Na start flask + 3 poty na hp, masterki 21/9/0

Opublikowano

Pozwolę sobie refnąć, a na solo topa na drafcie/rankedach co składać ? Bo tu widzę Renektony czy Wukongi się prawie że pod tanka składają a DMG i tak przyzwoity

Opublikowano

Mozesz pozamieniac tak:
Mercury/trinity/warmog/angel/Ostrze zniszczonego i cos pod tanka jeszcze jak egida.

Wiekszej zmiany nie trzeba robic.

sstwc.jpg

Opublikowano

TrueFaith:

po prostu po robisz cutlass,stinger,phage,buty dwójki i idziesz po warmoga, potem kończysz tfa i bulwark robisz i jesteś wystarczająco tanky z ninja tami masz około 150 armoa, około 100 magic resistance i + 1600 HP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...