Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Transfery z EU do NA Dostępne!

Smith71

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ostatnio kupiłem konto na i potem nagle klasa zaczęła w lola grać, i troche tak "głupio?" mi samemu grać. Lipa z NA na eune płatne 2600 rp. Chyba że trzeba czekać? :P

Opublikowano

Od dziś gracze będę mogli przeskoczyć nad Atlantykiem i przenieść swoje konta pomiędzy serwerem amerykański i EUW/EUNE. Opcja ta była w trakcie implementacji już od dłuższego czasu i niezmiernie nas cieszy fakt, że nasi gracze będą mieli jeszcze więcej możliwości wyboru platformy.

Transfer można zakupić w sklepie przez udanie się do zakładki inne. Będzie on kosztował 2600RP więc sprawdźcie 2 razy czy wybraliście poprawną platformę. Dodatkowo wszyscy gracze z Europy, którzy założyli konta na serwerze amerykańskim przed 1 czerwca 2010 i nie mogli przenieść swoich kont na platformę europejską po jej otwarciu, otrzymają opcję jednorazowego transferu za darmo.

Cieszcie sie ;p

Opublikowano

Jesli masz za darmo to sie lapiesz w przedziale, jesli nie to nie, po co sprawdzac? ^^

Narazie mam bana na 200lat ale bd odkupował konto, więc ciekawi mnie czy bd mógł:D

Opublikowano

Narazie mam bana na 200lat ale bd odkupował konto, więc ciekawi mnie czy bd mógł :D

To odczekaj te 200 lat i se zagrasz xD

@top

Nawet fajna opcja wiele ludzi się będzie cieszyć ;x

lucyfergif.gif

Opublikowano

//Był tutaj chujowy post, ale nie da się go usunąć.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

yhmmm... na stronie pisze, że w ty momencie nie jest jeszcze możliwy transfer z NA na EU.

"Między którymi serwerami mogę dokonać transferu w tym momencie?
Między serwerami europejskimi (wschodnim i zachodnim)
Między serwerami europejskimi (wschodnim i zachodnim) a serwerem tureckim"

Ja na 100% grałem jeszcze przed 1 czerwca i wyświetla mi płatne... wtf?

Opublikowano

yhmmm... na stronie pisze, że w ty momencie nie jest jeszcze możliwy transfer z NA na EU.

Są transfery już dostępne na EU, sprawdź w sklepie.

Ja to nawet nie mam siły, napisałem do supportu kiedy założyłem konto i tak znając moje życie to albo kurwa kilka dni albo z miesiąc.

Dzisiaj mnie szlag trafił ...

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Opublikowano

1 czerwca 2010* Jeśli już raz użyłeś transferu nie uda ci się to. Podczas transferowania data założenia konta zmienia się na tą kiedy był wykonany transfer. Też tego nie mogę przeboleć.

Opublikowano

1 czerwca 2010* Jeśli już raz użyłeś transferu nie uda ci się to. Podczas transferowania data założenia konta zmienia się na tą kiedy był wykonany transfer. Też tego nie mogę przeboleć.

Nie rozumiesz, On i Ja jesteśmy na US, tam nie było ŻADNYCH możliwych transferów.

Opublikowano

Nie rozumiesz, On i Ja jesteśmy na US, tam nie było ŻADNYCH możliwych transferów.

Żadnych? lol? Ja mam dostępne ale płatne. Ps ten post powyżej nie był do cb :P

Opublikowano

WIem. O esus. Po za tym DAWNIEJ nie było, kurwa, ludzie...

Znalazłem link przy którym można sprawdzić kiedy konto było robione: http://quickfind.kassad.in/ - To głównie dla tych z US

BWAHWHAWHAHWHAHWA, WRZESIEŃ 2010 POZDRO

3 lata wstecz, no świetnie. GZ RIOT.

Opublikowano

damn... jednak trochę później niż czerwiec 2010. Co nie zmienia faktu, że mam staż niemal 3 lata i muszę zapłacić za transfer... fuck riot logic

nie będę wydawał kasy, żeby się potem niepotrzebnie rozczarować. Pierwszy transfer powinien być free, niezależnie od stażu(dla każdego z europy grającego na serverach NA). Gdyby był free i faktycznie bym się rozczarował to przebolałbym wydanie paru zł na transfer powrotny, a tak? nawet nie będę tego dalej komentował

Opublikowano

To najgorsza zagrywka jaka była przez te 3 lata ze strony riotu... ale już transfer pomiędzy EU to był za darmo przecież, bo jakby że inaczej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...