Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z cheatami

misiu111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z cheatami.Wszystko jest ladnie pobieram itd jedank jak chce wypakowac do clienta do wyskakuje bład nie mozna utworzyc pliku

Z góry dzieki za pomoc ;)

Opublikowano

www.metin2mod.tk << z tej strony pobieram.Jaki musze mieć program by otwierać hacki bo klikając na hacka wyskakuje mi lista programów do wyboru

Opublikowano

Instalator hacka ?? Bo jesli to tak to mam problem ponieważ gdy nasickam wyskakuje mi lista programów do wyboru

Nie wiem o jaką listę programów Ci chodzi

Opublikowano

Więc tak:

Ściągam hacka

Chce wypakować do klienta ale nie moga wyskakuje bład Nie można utworzyć pliku

Wypakowywuje na pulpit i jest biała ikonka i gdy na nią naciskam wyskakuje mi wybierz program z listy.Czyli poprostu nie mam przypisanego odpowiedniego programu do odtworzenia cheata

Opublikowano

A profil administratora czy jakas kontrola rodzicielska jest? Wylacz antywira i zobacz czy pomoze moze blokuje

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

multihack kamera to nie jest program do odpalania, wrzucasz to do klienta z metinem i o ile nie jest on zabezpieczony to hack odpala się razem z grą:P

Opublikowano

Udało mi się część zrobić

Zainstalowalem Mh od kamera

gdy chce uruchomić cheata wyskakuje błąd że mam usunąć newkamerfunc.mix.Usuwam włączam pownownie cheata gra się uruchamia jednak bez menu mh

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...