Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadki fps / tnąca grafika

sQoobany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pewien problem; chodzi mianowicie o to, że po wciśnięciu i przytrzymaniu jakiegoś klawisza, bądź przy ruchu myszy - zacina mi się całkowicie grafika.. Jest to dość uciążliwe w grach typu Counter Strike, gdzie myszka ma kluczowe zadanie, i co za tym idzie, płynność grafiki.. To samo mam w grze Metin2. Przykładowo, gdy chcę pobiec do przodu, naciskam i przytrzymuję W - grafika zamiera.. Nic nie działa.. Puszczę, wszystko dobrze :)

Myślę, że to nie wina parametrów, czy komputera, bo chodź gram na dość słabym laptopie, to jednak naprawdę dotąd nie było takich problemów i wszystko działało w miarę dobrze.. Poza tym, nie są to specjalnie wymagające gry, więc nie trzeba też do nich nie wiadomo jakiego sprzętu :)

Ustawiałem rzeczy typu: niski priorytet, synchronizacja pionowa; skanowałem cały komputer, robiłem czystki CCleanerem.. Nie pomagało dotychczas nic..

Być może wiecie, co za tym się kryje.. Bardzo proszę o każdą sensowną wypowiedź. Z góry, dzięki . :)

Opublikowano

Spróbowałeś Re-instal gier ?.Lub gdy grasz w metina idź na ch4/5 może przez to że jesteś np na ch1 i tak ci laguje.Jaki masz prędkość internetu ?.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

4mb/s ... Ale mówię o co chodzi.. Mam to samo w kilku grach, od kilku dni.. Może tygodnia. Nie miałem wcześniej tego typu problemów, więc nie rozumiem o co może chodzić. W metin2 gram właśnie na tych mniej obciążonych chanellach, ale wątpie by zależało to od internetu, bowiem na CS, to samo dzieje mi się na botach. Widziałem, że ktoś ma podobny problem, w dziale CS, ale i jemu nikt nie odpowiedział tak, by coś pomogło... : /

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...