Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Szukam telefon do 600-800zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam przeczytaj mój temat, bo widzę , ze masz bardzo podobny budżet, mi polecono używkę xperi s albo nową xperie p.

Opublikowano

Sony Xperia J ma bardzo ładny wygląd, sprzęt też niczego sobie.

Do multimediów ja bym zakupił Sony Xperie U.

LG z serii L Style nie kupuj, są robione pod kątem jedynie dużego ekranu, sprzęt mają słaby. Co prawda dość ładnie wyglądają, i nie wiele kosztują, ale w gry 3D nie zagrasz ;)

Opublikowano

LG z serii L Style nie kupuj, są robione pod kątem jedynie dużego ekranu, sprzęt mają słaby. Co prawda dość ładnie wyglądają, i nie wiele kosztują, ale w gry 3D nie zagrasz ;)

Xperia J jest słabym telefonem. Nawet na menu potrafi się zacinać z powodu małych ilości RAM. Jedyne, co jest udane w tym spartphonie to design. LG z serii L Style to dobre telefony. Jedynym bublem była L5, która miała zdecydowanie za małą rozdzielczość do wielkości swojego ekranu. L7 oraz L9 to mocne, dobre telefony, które osobiście polecam. I do tego nie są w ogóle drogie. ZTE nie bierz... raczej nie należy do najlepszych sprzętów. Mógłbyś rozważyć także spartphone z WM? Chociażby Nokia Lumia 800.

Opublikowano

Xperia J jest słabym telefonem. Nawet na menu potrafi się zacinać z powodu małych ilości RAM. Jedyne, co jest udane w tym spartphonie to design. LG z serii L Style to dobre telefony. Jedynym bublem była L5, która miała zdecydowanie za małą rozdzielczość do wielkości swojego ekranu. L7 oraz L9 to mocne, dobre telefony, które osobiście polecam. I do tego nie są w ogóle drogie. ZTE nie bierz... raczej nie należy do najlepszych sprzętów. Mógłbyś rozważyć także spartphone z WM? Chociażby Nokia Lumia 800.

J słabym telefonem ? Posiadam jotke i jest jeden z fajniejszych telefonów. Nie ma ścinek żadnych, gry 2D działają bardzo dobrze w 3D są lekkie lagi ale bardzo rzadkie.

Ja ci polecam J lub U.

Opublikowano

J słabym telefonem ? Posiadam jotke i jest jeden z fajniejszych telefonów. Nie ma ścinek żadnych, gry 2D działają bardzo dobrze w 3D są lekkie lagi ale bardzo rzadkie.

Ja ci polecam J lub U.

Pierdoły opowiadasz :DDDD

Odpal sobie na Jotce Shadowgun DeadZone, GTA ViceCity, GTA III, Bladeslinger, Ravensword (jakoś tak). Nie ma szans na komfortową grę, a do samego działania ICS można mieć zastrzeżenia.

Opublikowano

ej ludzie!

To nie jest temat o jakichś J czy U czy jakichś kurwa X'ach. Ja szukam telefonu -.- Czyli w końcu co? Jakoś nie jestem przekonany do używanych telefonów bo chuj wie w jakim są stanie a na zdjęciu mogą być piękne a w rzeczywiscosci nie

Opublikowano

ej ludzie!

To nie jest temat o jakichś J czy U czy jakichś kurwa X'ach. Ja szukam telefonu -.- Czyli w końcu co? Jakoś nie jestem przekonany do używanych telefonów bo chuj wie w jakim są stanie a na zdjęciu mogą być piękne a w rzeczywiscosci nie

Ech... bierzesz z allegro, pytasz się w jakim jest stanie, oglądasz/prosisz o zdjęcia i jeśli wizualnie i technicznie jest git, to bierzesz. Gdyby nie zaufanie do ludzi z allegro, to nadal bym starego Swifta + Neo V z umowy, tak to mam Neo + Neo V, z tego co pierwsze kupione dosłownie za grosze, pełni rolę hotspota, telefonu stacjonarnego, czasami pożyczam komuś z rodziny.

Z nówek ? Tylko Xperia P/Galaxy Ace 2 aczkolwiek cudów nie oczekuj.

Opublikowano

Sony Xperia E? Samasnug Galaxy Ace 2?

Xperia J? Może znajdziesz jakieś używki S3 czy S2 :)

2011-2015,tylko MPC!

Opublikowano

Proponuję poszukać w tej samej cenie lepszy model od L9. Szanse są znikome, a jeśli już znajdziesz, to nie dostępny na naszym rynku. Jak ekran jest dla Ciebie za duży, to L7 będzie trafem w dziesiątkę!

Opublikowano

LG L9, SGSII (używka), SGS ADVANCE (używka), SGSII PLUS(z tym może być problem)

Jezeli chcesz nowke to L9. Sprobuj znalesc sgs2+ bo naj z uzywek

image.png 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...