Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ImperiumMT2 - Nie poddamy się !

Venm

ImperiumMT2  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za w??czeniem serwera ?!

• Tak !
      0
    • Tak!
    • 3 Razy tak !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ImperiumMT2
Czekamy

Od autora dyskusji

Witam po raz kolejny :) Jako, że tamten temat został skasowany, postanowiłem założyć nowy. ImperiumMT2, nowy serwer, który sprawił większości pewnie dużo frajdy, zabawy i pewnie pozwolił nam spędzić miło czas. Powiem szczerze, jest mi przykro, że serwer został zamknięty; / Bo jakoś pomimo tego, że grało mało ludzi, to serwer sam w sobie był zajebisty (to nie przekleństwo) . Nie grałem długo, ale nie przejmowałem się, że gra mało ludzi, bo z czasem przyszło by ich co raz więcej. Jest to chyba pierwszy serwer który naprawdę bardzo mi się spodobał i wciągnął w swój świat. Pewnie nie tylko mnie... W imieniu moim, w imieniu tych wszystkich graczy którzy chcą zagrać jeszcze raz na serwerze i zostać na długo, składam wielką prośbę do administracji o ponowne włączenie serwera.

Nigdy nie byłem administratorem, ponieważ się nie znam chociaż bardzo bym chciał, gdyby to już się stało nie pozwolił bym "wyłączenia" serwera.

Droga administracjo jesteśmy z wami i zrobimy wszystko, żeby serwer został włączony ! Pomożemy jeszcze go rozkręcić !

Trzymam kciuki i pozdrawiam Wazi.

5 !

PS. Miły by było jak by administrator odezwał się pod tematem, lub skontaktował się ze mną na PW.

Opublikowano

Jaa jestem za, nie ma obecnie żadnego serwera który by dorównał ImperiumMT2, tymbardziej, że był w 100% darmowy i smocze monety do itemshopu można było zdobyć tylko z poziomu gry. Więc czekamy aż forumowicz 'President' czyli admin serwera się tu wypowie. Elo

Opublikowano

NIe znam serva ale jak na moje jak nie było zysku z IS to nie ma serva bo administrator zapewne ciągle za serv niebedzie chciał wykladać

signatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...