Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Mod Liczacy Dni w Minecraft

fixsy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie poniewaz szukam juz dobre 2h i znalesc nie moge.

Otoz : wiem ze istnieje "mod liczacy dni w MC"

chodzi o to ze mija jeden dzien, drugi, trzeci i tak dalej a na czacie kazdego nowego dnia wyswietla sie "Day 3" naprzyklad.

Bardzo prosze o pomoc. Jakiegos linka lub nazwe moda. Bądz innego moda o podobnym dzialaniu :) POZDRAWIAM.

zapraszam : http://zapytaj.onet.pl/Category/029,005/2,24244673,Minecraft_mod_liczacy_dni.html

Opublikowano

Wystarczy aby Too Many items.

Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null.

Opublikowano

szukalem, szukalem. Przeszukalem ponad 10 paczek.. w zadnej nie podpadla mi zadna nazwa..

wlasnie przegladam kanal GPlaya, byc moze cos znajde.

lecz nadal prosze was o pomoc w znalezieniu tego moda :p

Opublikowano

Wiem...

Już mówię nazwe modyfikacji :

InGameInfo.

Mod znajdziesz w moim modpacku :

Link :

http://www.mpcforum.pl/topic/774801-dlmods-paczka-modyfikacji-by-uhek/

Config :

<Center>&2Dzien <day>
<Center>&2Masz Expa : &e<xpthislevel>&f / &e<xpcap>
<Center>&2x=&e<x> &fz=&e<z>
<Center>&2z=&e<y>

Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null.

Opublikowano

@UhekBoy

Wielkie dzieki. Moze nie jest to, to czego szukalem, ale rowniez pokazuje dzien gry :)

(chodzilo mi o cos takiego co za kazdym dniem w MC na czacie wyswietla ten dzien, mial to Mafiesto4 na YT)

mimo tego ze to nie to ale to tez jest dobre bardzo wszystkim dziekuje za pomoc. sam bym tego szukal tydzien albo nigdy bym nie znalazl :)

jeszcze raz dzieki za tak szybkie odp :D

Opublikowano

z tego co mi sie zdaje too many items takie cos mialo

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

no i lipa..

mod "InGameInfo" niedziala.

znalazlem jakis jeden filmik na YT z tym modem na 1.5.1 i lipa..

Minecraft wywala blad ze cos mu z Forge niepasuje. tylko jak wgralem ten mod.

macie moze tego moda na 1.5.1 ?

@UhekBoy

w twojej paczce jest ten mod na "1.4.6"

nie wie ktos czy jest on juz na 1.5.1 ?

na wszystkie sposoby probowalem go wgrac i nic. moze jakas rada, jak to zrobic ?

bede bardzo wdzieczy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...