Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] o ilość fps na danym sprzęcie.

nek1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy przy takim sprzęcie na średnich ustawieniach w grze multiplayer minimalna liczba fps 35-40 to dobrze?

Procek: Intel Core i5 3.20 GHz

Ram: 4gb

Karta graf: Gigabyte Radeon 5770 HD 1GB

Zasilacz: 600W

Opublikowano

Coś mały zasilacz na taki sprzęt.

Ale liczba FPS na multi zależy

A-Od neta na którym stoi serwer

B-Od twojego neta

C-Od kompa na którym stoi serwer

D-Od twojego kompa

FPS Mogą być ale jak się nie zna serwera to nie można dokładnie ocenić.

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

A co byś mi polecił dokupić do tego kompa? W pierwszej kolejności ram, procesor czy zasilacz?

miałem takiego samego kompa tyle że około 4GHz w i5ce, 8GB ram no i HD 5770 no i HD 5770 to udana dobra karta, na low w full HD miałem ~100 FPS (config + ograniczenie spadków) a co do dokupienia to tak, nie wiem czy masz 4GB 1600MHz jak tak to wystarczy dokupić drugą taką kość ew 1x 8GB 1600 albo 2x 4GB 1600 (możesz dac ile sobie zyczysz ramu...) zasilacz 600W no nawet nawet ale musisz podać firme, procka da sie podkręcić jesli to np 2500K (musi mieć K) no i grafika HD 5770 kosztuje jakies 500 zł nowa a za 500-600 zł jest HD 6970 czy tam 6870 kolejna udana karta a lepsza od tej HD 5770 to na LOW w FULL HD mialbys spokojnie ze 130 FPS moze?

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...