Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PBS

sharpclipl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

teoretycznie aimboty które pobierasz mają w sobie PBS blockera jak i może PBB, zrobić nie wiem czy trudno czy łatwo ale lepiej sie nie bebrać

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

teoretycznie aimboty które pobierasz mają w sobie PBS blockera jak i może PBB, zrobić nie wiem czy trudno czy łatwo ale lepiej sie nie bebrać

Żaden aimbot nie ma PBS BLOCKERA.

Nie wprowadzaj ludzi w błąd.

87bf188246_facepalm.jpg

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Są dołączane. Profesjonalny skrypter o tym nie zapomina.

Ja nie robiłem żadnego PB SS Blockera tylko PBBypass który omijał bany. I działał u innych też ale nie u każdego... Zamierzam to jeszcze kiedyś zrobić tyle że w c#

OndteAw.png
Opublikowano

Nie wiesz, nie pisz. Prosta zasada.

Praktycznie każdy płatny cheat blokuje SS od PB. Kidmod a wstawia jakieś durnowate memy.

Po pierwsze płatny a nie darmowy...

Po 2 z tego co mi wiadomo OBECNIE nie ma żadnych PBS Blockerów, a autorowi chyba chodziło o obecny czas.

A ten napisał że każdy więc te darmowe też a z tego co wiem one nie blokują.

No i co przez to że jestem kidem nie mogę wstawić mema? wolność słowa człowieku każdy ma prawo napić co chce i wstawić do posta co mu się podoba.

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Jaki synu ? Nie jestem twoim kolegą i takie odzywki to możesz serwować do ludzi na ławce w parku, nie do mnie.

A ten napisał że każdy więc te darmowe też a z tego co wiem one nie blokują więc czytaj uważnie człowieku.

Ja tam nie widzę słów "darmowe" ani "każdy". Wystarczy przejrzeć parę stron odnośnie cheatów do gier, które są "zabezpieczane" PB aby ogarnąć, że te porządne mają w sobie PB SS Blockery i nie jest to żadną niesamowitą sprawą.

NIE MA.

Ustosunkowałem się jedynie do tego postu. Zabawne, że negujesz moje słowa odnośnie mema a nie te, o mylnych informacjach o PB SS.

Dodatkowo zwróć uwagę na to co piszesz bo mam wrażenie, że poniosły cię emocje. Nie zabraniam ci pić a tym bardziej wyrażać własnej opinii, tego samego oczekuję od ciebie.

Nie obchodzi mnie ile grasz w tę grę i ile dzieci już zrobiłeś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...