Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Czy ktos uzywal augskills?

Zadziorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema kupilem augskiills i nie działa mi odkadanie do savezone wgl nie ma tego w opcjach aimbot tez nie dziala jest dziwny config oraz autoheal i infinite ammo nie dzialaja moze mi ktos napisac co zrobic zeby to dzialalo?

TXJBZGl4ZGVfX19ldW5lX19fMjQyX19fTlVMTF9fXzJfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Znaczy się tak ja używałem i nie wiem dokłądnie jak jest z tym safezonem ja tam włączałem którąś opcje i działało. Aimbot nie działa to napewno. A z infinited ammo jest tak że jak to włączysz to po pierwsze musisz zmienić broń najlepiej podnieść z ziemi i to działa tylko dla karainów snajperek itp. wszystkiego co idzie do 1 slotu. I jak włączysz to infinited ammo to pamiętaj nigdy nie strzelaj do ludzi na infinited ponieważ wogóle nie słychać strzałów więc możesz bana wyłapać. Aha i najlepiej jest jak włączysz infinited ammo w serwie i logniesz się na innego żeby to się elegancko załadowało.

PS. Jak chcesz jeszcze jeden bajerek związany z tym hackiem to pisz.

Opublikowano

Żeby infinite dzialalo musisz miec bron na 1 slocie a na 2 meele broń . Gdy ja miałem hacka to aim działał. Tam jest chyba set key to wlaczasz to a potem enabled i powinno działać gdy bedziesz widzial goscia to automatycznie ci na niego nakieruje i pokaże się czerwona kropeczka .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...