Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Skype blokuje kompa

James1919

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem mianowicie gdy włączę skype tzn zaloguje się to automatycznie komputer mi się wiesza tzn nie mogę niczego włączyć np: nie mogę właczyć Mój komputer, Start , itp cały pulpit pożera wielka blokada a wystarczy że się wyloguję od razu wszystko wraca do normy

Wcześniej nie miałem takiego problemu

Dodam podzespoły kompa

6Ram

Win 7 64bit

proc : i3

net 10MB

Dam like

Cześć...

Opublikowano

Zapytaj się może znajomych ze skypa czy nie dostają od ciebie jakiś dziwnych wiadomości typu " Hej to twoje zdjęcie? link.... "

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Chodzilo mu o spam na skype ostatnio powstaja takie wirusy .

Sprawdz czy w trybie awaryjnym tak sie dzieje

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Sorki że nie odpisałem wczoraj ale miałem powód a wiec zalogowałem na inne konto nadal to samo uruchomiłem tryb awaryjny nadal to samo nie mam pojęcia o co chodzi skype chodził mi dobrze od zakupu nowego kompa czyli ok 5 miesięcy

Cześć...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...