Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Najlepsze auto w grze

TheDominik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesli niechcesz płacić 20 tys SB

to kup Lamborghini Aventador LP700-4

Jedno z najlepszych aut Cenuje sie chyba na 9,680SB

Opublikowano

Najlepsze są Lamborghini Aventador i McLaren F1.

Z tym że F1 kosztuje aż 22k SB, co w porównaniu z ok. 9.5k za Lambo jest niesamowicie wysoką ceną.

Oba wozy są bardzo porównywalne, ale ze względu na cenę nie zastanawiałbym się ani chwili i brał Aventadora.

Opublikowano

Najlepsze są Lamborghini Aventador i McLaren F1.

Z tym że F1 kosztuje aż 22k SB, co w porównaniu z ok. 9.5k za Lambo jest niesamowicie wysoką ceną.

Oba wozy są bardzo porównywalne, ale ze względu na cenę nie zastanawiałbym się ani chwili i brał Aventadora.

f1 to jest unikatowe auto, co nie?

/Jaś Fasola ostatnio je rozbił

Tylko lambo mnie wkurza jest szerokie w ... więc prowadzenie cierpi

Opublikowano

Ja polecam Ci:

Gallardo LP550-2 Valentino Balboni 4k SB

Nissan Skyline GT-R R34 NISMO Z-Tune"Silver" 3k SB

Porsche 911 997 albo RS.

Rs jest stare jak świat 991, 997 z tune też mam to po co mi silver a lambo za szerokie panowie

Opublikowano

f1 to jest unikatowe auto, co nie?

/Jaś Fasola ostatnio je rozbił

Tylko lambo mnie wkurza jest szerokie w ... więc prowadzenie cierpi

Mysle ze jest unikalne przez swoją cene ja osobiście ani razu go niewidziałema u znajomych tez nikt go niema jeden ma jedynie aventadora

lambo jest troche szerokie ale wygląda super agresywnie

Opublikowano

Obecnie jest ciekawa wyprzedaż, polecam Ci kupić Zondę Cinque :)

Najlepszym autem za SB jest Mclaren F1 jednak jest to auto tylko do klasy S.

W innych klasach królują inne auta i tu trzeba powiedzieć, że najlepsze auto to wcale nie jest auto klasy S.

Dla mnie najlepsze auto gry to Toyota MR2. w klasie B i C nie ma sobie równych.

Auto ma super nitro, trzyma się świetnie i ma świetny kąt skrętu a do tego jest niczym czołg, którego nie da się zepchnąć na bok :)

Dodając jego niską cenę uważam, że to TYTAN wśród aut :P

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Zonde mam, ciekawy jestem czy będzie jeszcze kiedys mustang rtr, macie może informacje na ten temat?

Nikt tego nie wie oprócz EA.

Patrząc na ich "politykę" to jest szansa, że będzie dodawany jako prezent przy zakupie SB lub kiedyś dadzą go do kupienia na ograniczony czas.

Tak samo jest teraz z BMW M1 Procar, które wycofano z gry i było/jest dodane jako prezent przy zakupie SB.

Opublikowano

W sumie , skoro masz już Zonde , to po co Ci kolejne auto ? :D Chyba , że do kolekcji . Każdy tutaj Ci powie , że Aventador , F1 to najlepsze auto , a Agera i tak ich prześcignie .. Poza tym jest o dużo tańsza , więc w ramach tych ok. 11k boostów możesz sobie ją na ultra postawić ;)

Opublikowano

Jeśli mógłbyś , to prosiłbym abyś przedstawił czego oczekujesz po samochodzie.
Aventador jest świetnym autkiem , przy dobrych skillach i częściach jest w stanie ogarnąć wiele sytuacji.

MacLaren F1 to dość tajemniczy dla mnie samochód , bo nie miałem okazji nim jeździć , jednak w wyścigach zawsze posiadacze tego autka mają niewiarygodną przewagę.

Pagani Zonda Cinque to raczej samochodzik na długie , proste trasy , ponieważ na krętych nawet LFA , czy Nismo zostawi cię w tyle.

22fu7of2onif.png
Opublikowano

Jeśli mógłbyś , to prosiłbym abyś przedstawił czego oczekujesz po samochodzie.

Aventador jest świetnym autkiem , przy dobrych skillach i częściach jest w stanie ogarnąć wiele sytuacji.

MacLaren F1 to dość tajemniczy dla mnie samochód , bo nie miałem okazji nim jeździć , jednak w wyścigach zawsze posiadacze tego autka mają niewiarygodną przewagę.

Pagani Zonda Cinque to raczej samochodzik na długie , proste trasy , ponieważ na krętych nawet LFA , czy Nismo zostawi cię w tyle.

Hmm .. Aventador , zgodzę się i owszem , że to wspaniałe i potężne auto . Ale co do F1 nie mam powodów do zgody . Autem jeździłem . Jedynym jego plusem jest wyczepiste nitro , ale gdy je włączymy pół ekranu nie widać . Prowadzi się ,,gównianie '' , a wiem co mówie , jak na swoją cenę nie kupiłbym go w życiu .

Opublikowano

1.Lamborghini Aventador

2.Mclaren F1

3.Pagani Zonda Cinque

To według mnie najlepsze auta w NFS World,ale niewiem czy Bugatti też bo go nie mam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...